Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Folosirea sertarelor vechi in design-ul interior

Ai tot mutat până acum dintr-o parte în alta dulapul vechi în speranța că o să îl mai încorporezi vreodată în design-ul interior al casei dar până acum nu ți-a venit nici o idee în acest sens. Cu toate că îți este milă să îl arunci trebuie să știi că totuși există câteva soluții creative pentru a putea refolosi acest dulap vechi și să reîmprospătezi întreg design-ul interior cu ajutorul acestuia.

În acest fel nu mai trebuie să cumperi elemente decorative costisitoare pentru a putea pune în valoare design-ul interior al casei și atunci când vor veni data viitoare musafiri te vor felicita pentru creativitate.

Așadar reutilizarea dulapurilor pe post de elemente decorative pe care să îl încorporezi în design-ul interior al locuinței este o idee deosebită pe care o puteți pune în practică oricând. Puteți folosi, mai ales, sertarele dulapului pentru a crea noi spații de depozitare. De exemplu puteți să luați mai multe sertare vechi pe care să le recondiționați și apoi să le distribuiți asimetric pe perete și astfel să devină o mini bibliotecă pe care puteți pune cărțile noi pe care le-ați cumpărat și nu aveați loc pentru ele.

O altă idee ingenioasă pe care o puteți pune în practică cu ajutorul sertarelor de la aceste dulapuri vechi și să le încorporați în design-ul interior este să le prindeți tot de perete dar de data aceasta în dormitor și să fie un excelent suport pentru bijuterii. Și, pentru ca interiorul sertarelor să nu rămână gol puteți decora interiorul lor cu sticluțe umplute cu diverse flori uscate.

De asemenea, încă o idee creativă pe care o puteți pune în practică este să folosiți aceste sertare vechi pentru a creea pentru animalul vostru de companie un fel de pat pe care să îl folosească atunci când doarme. În acest fel nu va mai trebui să căutați voi un astfel de mobilier pentru animalul de companie și în plus puteți să îl realizați în așa fel încât să se potrivească cu design-ul interior pe care îl aveți.

Dacă sunteți în căutarea unor taburete mai trăznite pe care să le încorporați în design-ul interior și nu ați găsit nicăieri ceva care să se potrivească măcar cu ceea ce vă doriți, puteți cumpăra de la un magazin de bricolaj piciorușe pentru tabureți de o mărime satisfăcătoare și să le montați pe sertarele dulapului vechi. Pentru ca să devină aceste sertare vechi adevărate taburete puteți să le umpleți cu perne și să le prindeți cu ajutorul unui capsator pneumatic.

Aceste idei pe care să le încorporăm în design-ul interior al casei se potrivesc pentru fiecare încăpere pe care o avem. Chiar și în bucătărie putem să folosim aceste sertare în locul clasicelor panouri de plută. Putem prinde o bucată de material pe suprafața sertarului și apoi în funcție de necesități să prindem pe suprafața lor cam orice cu ajutorul pionezelor. Datorită formei sertarului putem pune chiar și niște borcane umplute cu diverse obiecte.

Ar mai fi multe idei legate de folosirea sertarelor și recondiționarea lor în scopul de a le refolosi în design-ul interior. Dacă sunteți în pană de inspirație atunci puteți folosi aceste câteva sugestii pentru design-ul interior.

Pentru mai multe detalii accesati www.logosidesigninterior.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *