Tesaturi metalice la cele mai avantajoase preturi, iti sunt oferite de Meters!

tesaturi metalice

Tesaturile metalice sunt utilizate in industria auto, in domeniul apiculturii, in domeniul aeronauticii si lista poate continua. Cum sunt obtinute aceste tesaturi metalice? Tesaturile metalice sunt obtinute prin intersectarea firelor de sarma, formandu-se intre acestea niste ochiuri care au o forma constanta. Firele sunt indentificate ca urzeala ori batatura. Firele de urzeala sunt pararele cu lungimea tesaturii, in schimb, firele de batura sunt paralele cu latimea tesaturii.
Esti in cautarea unui partener de incredere care sa-ti ofere tesaturi metalice de inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi? Meters este alegerea perfecta.
Societatea din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, are o experienta de peste 8 ani pe piata de profil, avand ca principal domeniu de activitate, comercializarea unei game variate si diversificate de plase si tesaturi metalice. Aceste produse sunt confectionate din cele mai de calitate materiale, precum: aluminiu, inox, alama, cupru, bronz, titan etc.
Tesaturile metalice pot fi utilizate intr-o gama numeroasa de aplicatii, precum: filtrarea anumitor produse, pentru panourile solare, aparatura electrocasnica si lista poate continua

De ce sa apelezi la Meters pentru tesaturi metalice?

Asa cum am mai mentionat, tesaturile metalice oferite de Societatea Meters sunt confectionate din materiale de calitate superioara. In plus, acestea pot fi folosite intr-o gama numeroasa de domenii si de aplicatii.
In prezent, exista foarte multe tipuri de tesaturi metalice, printre care putem enumera: tesaturi metalice sudate la rece, pana la tesaturi metalice care prezinta rezistenta ridicata termica si fizica.
Impletirea tesaturilor metalice sudate la rece, porneste de la un tambur de sarma oteloasa care poate ajunge sa cantareasca chiar si o tona. Sarma care urmeaza a fi introdusa in diverse utilaje, are rolul de a indrepta firul lung de sarma in bucati de lungimi egale si exacte. Acestea sunt introduse la randul lor, intr-un echipament special care va pozitiona toate segmentele de sarma intr-un mod corect pentru obtinerea tesaturii.
Despre tesaturi metalice sudate la rece sau la cald, oferite de Societatea Meters!
Sudarea tesaturilor metalice la rece se obtine prin utilizarea unui flux electro-magnetic ori prin aplicarea de presiune. Tipul acesta de sudura este folosit pentru mai multe feluri de tesaturi metalice, in principal pentru cele cu dimensiuni ale firului reduse.
Sudarea tesaturilor metalice la cald se realizarea prin plasarea unei tesaturi intr-un cuptor care are rolul de a incalzi cu putere toata impletitura, pana se ajunge la punctul de topire. Dupa finalizarea acestui procedeu, se foloseste o presa sau nu, produsul urmand a fi uscat, obtinandu-se astfel o intrepatrundere a firelor.

Pentru tesaturi metalice de calitate si la preturi avantajoase, apeleaza la Meters!

Societatea Meters dispune in prezent de un model de tesatura metalica, realizat din otel bogat in carbon, care poate rezista unei temperaturi ce depaseste 1200 grade Celsius. Acest model de tesatura metalica este ideal pentru aplicatiile industriale unde se foloseste tratarea termica.
Pentru tesaturi metalice la preturi atractive si confectionate din cele mai de calitate materiale, arunca o privire pe oferta Societatii Meters, accesand pagina web www.meters.ro sau contacteaza reprezentantii – +40 745 108 992.
Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.

Related posts