Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tractari auto
Servicii

Tractari auto, servicii nonstop pentru soferi

Cu siguranta ca, atunci cand pleci la un drum mai lung sau mai scurt cu masina, iti iei toate masurile de prevedere pentru a ajunge cu bine la destinatie, verifici daca automobilul e in buna stare, daca ai suficienta benzina, etc., insa intotdeauna ar trebui sa iei in calcul si neprevazutul. O pana serioasa s-ar putea sa te opreasca din drum si sa te imobilizeze intr-un loc destul de pustiu sau foarte departe de orice atelier de reparatii, de aceea, nu uita sa ai la tine si un numar de telefon al unei firme de tractari auto, de care orice sofer, chiar daca nu crede ca i s-ar putea intampla ceva, ar putea avea nevoie.

Importanta firmei de tractari auto

Chiar daca unii dintre soferi incearca sa-si rezolve problema pe cont propriu, de cele mai multe ori ajung la concluzia ca acest lucru este imposibil. Daca unele mici defecte se pot repara, in cazul in care ai totusi cunostinte despre ceea ce inseamna o masina si modul ei de functionare, in plus mai dispui si de instrumentele necesare si piesele de schimb, sunt multe alte situatii in care nu ai cum sa te descurci singur. Oricat de binevoitori ar fi colegii de trafic, nici acestia nu te pot face mare lucru, de aceea ar trebui sa ai la indemana cartea de vizita a unei firme de tractari auto, singura in stare sa iti rezolve cu adevarat problema.

Servicii de asistenta rutiera si tractari auto

Multe dintre aceste firme asigura si servicii de asistenta rutiera, desi poate ca putini stiu cam ce reprezinta aceste servicii. In fapt, echipa chemata la fata locului ca sa te ajute, in afara de faptul ca iti transporta masina avariata, poate sa te indrume catre un hotel unde sa te cazezi, mai ales daca pana s-a intamplat in cursul noptii, sau catre o firma care are ca obiect de activitate inchirierea de masini, pentru a o putea inlocui pe a ta cu o alta, astfel incat sa poti ajunge la destinatie in timp util, mai ales daca voiajul este unul de afaceri si trebuie neaparat sa te afli intr-un anumit loc la un moment dat.

Preturi practicate pentru tractari auto

Preturile pe care le practica firmele amintite sunt diferite, de la o companie la alta, si, chiar daca uneori ti se vor parea cam piparate, aceste genuri de servicii nicaieri in lume nu sunt ieftine, deoarece implica forta de munca si folosirea utilajelor speciale, in unele cazuri aceste preturi fiind calculate si in functie de defectiunea pe care a suportat-o masina ta si pentru care ai fost nevoit sa apelezi la tractari auto. Si distanta la care este transportat automobilul intra in calcul la stabilirea costurilor, prin urmare, daca te afli in camp, la distanta mare de primul oras unde ar putea fi dusa masina ta, poti sa te astepti la cheltuieli destul de consistente, pe masura numarului de kilometrilor de transport.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *