Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Transport marfa

In zilele noastre transporturile de marfa joaca un rol extrem de important in viata fiecaruia dintre noi. Daca nu ar exista firme de transport marfa, ar fi practic imposibil aprovizionarea lanturilor de magazine, transportul diverselor utilaje si echipamente necesare in foarte multe domenii: constructii, industrie, medicina, domeniul alimentar etc. Nu trebuie uitat faptul ca fara astfel de firme de transport marfa nu ar putea fi posibile aprovizionarile spitalelor, fabricilor etc. Daca va aflati in situatia in care trebuie sa colaborati cu o firma care sa asigure transport marfa, va puteti indrepta atentia catre firma BC Trans din judetul Dolj.

Inainte de a apela la aceasta firma pentru transport marfa, sa aflam detalii despre activitatea ei

Elbacor este una din cele mai cunoscute firme de transport marfa din judetul Dolj si chiar din Romania. Firma a luat fiinta in anul 1999 si datorita logisticii si profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data, a reusit sa castige increderea unui numar foarte mare de clienti. Firma craioveana ofera servicii complete in domeniul comertului en-gros, en-detail si totodata dispune de toate dotarile pentru a asigura un transport marfa sigur si rapid. Prin BC TRANS COM, traditia firmei este continuata, punandu-se accentul pe nou si pe inovatie. Clientii vor gasi aici sprijinul de care au nevoie pentru a-si transporta in siguranta marfurile in orice colt din tara si chiar si in strainatate.

Ce servicii va ofera aceasta firma?

Firma va pune la dispozitie servicii de transport marfa, transporturi speciale si transport agabaritic. Experienta vasta, angajatii foarte bine pregatiti, precum si seriozitatea acestora constituie motive intemeiate pentru care dumneavoastra puteti sa apelati la aceasta companie din judetul Dolj. Firma dipsune de o flota auto moderna, formata din camioane de mare tonaj si autoutilitare.

Aveti nevoie de transport marfa? Alegeti BC TRANS COM

Nu intotdeauna este usor sa gasim o firma care sa prezinte credibilitate pentru anumite servicii. Firma ofera servicii de transport marfa cu autocamioane cu tavan decopertabil, cu prelata, care sunt pretabile pentru incarcari si descarcaril laterale. De asemenea, sunt asigurate servicii de transport marfa cu autocamioane carosate cu o capacitate de 20-24 de tone, cu si fara obloane, care pot fi foarte utile pentru transportul materialelor de constructii pentru lucrarile de infrastructura. Firma detine aprobarile necesare pentru a putea asigura servicii de transport marfa si in Europa. Astfel, daca aveti nevoie ca marfa dumneavoastra sa ajunga intr-o anumita tara, in siguranta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu angajatii BC TRANS COM. In ceea ce priveste tarifele practicate, este bine de stiut ca acestea sunt deosebit de avantajoase.

Cum ii puteti contacta pe cei de la firma craioveana pentru a beneficia de transport marfa?

Pentru a-i contacta pe reprezentantii acestei companii, aveti la dispozitie mai multe posibilitati: fie prin e-mail, fie prin telefon. In vederea obtinerii de informatii suplimentare, puteti sa accesati site-ul bctrans.ro. Nu mai amanati si apelati acum la BC TRANS COM din Craiova. Va veti bucura de seriozitate si profesionalism,indiferent daca aveti nevoie de transport marfa sau orice alt tip de serviciu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *