Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

rulouri exterioare
Arhitectura - Constructii

Rulouri exterioare inteligente

Daca cineva ar fi spus in urma cu vreo 20 de ani ca telefonul va putea fi folosit pentru a controla diferite lucruri prin casa, cu siguranta ar fi fost considerat poate in cel mai bun caz un vizionar. Evolutia tehnologiei a oferit o serie de solutii la probleme pe care nici nu le-am fi imaginat in acea perioada. Ei bine, cum telefoanele mobile sunt tot mai avansate, acestea ne ajuta sa interactionam cu oameni si lucruri, indiferent unde am fi. Acest lucru se aplica chiar si la niste rulouri exterioare iar KrafTmaNN este locul unde cele mai avansate tehnologii sunt folosite pentru a va oferi comfort, intimitate si mai ales, siguranta.

De la rulouri exterioare simple, la cele inteligente

Linia noastra de produse includ atat rulouri exterioare cu actionare manuala, cu alimentare solara dar si comandate prin telefonul mobil. Pe langa acestea, tot aici veti putea gasi si solutii pentru siguranta dumneavoastra cum ar fi rulourile antiefractie dar si jaluzele venetiene si usi de garaj. Toate produsele sunt excelente atat pentru casa dumneavoastra dar si pentru siguranta si comfortul oferit de catre firma sau compania pe care o detineti. Toate produsele sunt realizate din cele mai bune materiale, folosind tehnici si echipamente de ultima ora.
Ei bine, daca gama de rulouri exterioare actionate manual este cea mai simpla solutie pentru intimitatea si siguranta dumneavoastra, va oferim de asemenea si rulouri actionate electric cu alimentare atat clasica, de la reteaua de energie electrica, dar si cu alimentare prin panouri solare. Acest gen de rulouri exterioare sunt excelente pentru cei ce isi doresc o casa ecologica, iar prin intermediul modulului de comanda prin GSM, veti putea comanda de oriunde ati fi rulourile in cazul in care le-ati uitat ridicate.

Elemente de automatizare pentru rulouri exterioare

Evident, tehnologiile inteligente ce pot fi incluse in aceste rulouri exterioare nu se opresc doar la comandarea acestora de la distanta, de asemenea, rulourile pot fi echipate si conectate cu diferite sisteme care maresc gradul de utilitate al acestora. Un bun exemplu este si modulul de programare a acestora ce permite setarea unor perioade de timp in care acestea raman ridicate sau coborate. De asemenea, prin conectarea unui senzor optic de lumina care are rolul de a comanda in mod automat la rasaritul si apusul Soarelui ridicarea si coborarea rulourilor.
Un alt element al acestor rulouri exterioare este si cel de sporire a sigurantei. Gama de rulouri antiefractie poate fi conectata la unitatea centrala a sistemului de alarma a casei sau a firmei. Astfel, in momentul declansarii alarmei, rulourile antiefractie sunt coborate pentru a spori gradul de siguranta. Indiferent de alegerea facuta, echipa KrafTmaNN va garanteaza calitatea atat a produselor noastre cat si a serviciilor oferite. Va asteptam pe siteul www.e-rulouri.ro pentru a va alege solutia perfecta pentru dumneavoastra. Aici veti gasi o gama completa de rulouri exterioare de diferite tipuri, jaluzele, dar si usi de garaj. Misiunea noastra este acea de a oferi solutii inteligente ce nu numai ca sunt foarte eficiente, dar si rentabile. Va asteptam

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *