Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

saltele ortopedice
Afaceri

Un somn linistit, cu ajutorul liniei de saltele ortopedice Imex Grup

Exista un motiv serios pentru care exista expresia “un somn bun le vindeca pe toate”. Se stie foarte bine faptul ca sunt foarte multi factori ce influenteaza calitate somnului, insa, printre cei mai importanti se enumera si calitatea saltelei. Suntem Imex Grup si venim sa va oferim un somn de cea mai buna calitate prin intermediul gamei de saltele ortopedice pe care o puteti gasi in cadrul magazinului nostru.

Ce sunt practic niste saltele ortopedice

Despre somn si saltele ortopedice vom continua sa vorbim, insa inainte de asta, trebuie sa explicam pe scurt rolul unor astfel de saltele. In primul rand, puteti face un mic experiment, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va intindeti pe jos, pe parchet sau covor, stand pe partea dreapta. Stati asa 5 minute si vedeti unde va doare cel mai tare. Evident, prima senzatie este cea de discomfort, insa la scurt timp, coloana va incepe sa se resimta, iar durerile se vor simti in zona cervicala, lombara dar si in alte zone. Aceste efecte apar din cauza faptului ca intreaga greutate a corpului este sustinuta doar in cateva puncte ce pot cauza neplaceri.
Ei bine, la niste saltele ortopedice, greutatea corpului este sustinuta si distribuita in mod egal pe intreaga suprafata a acestuia. Astfel, atat coloana, cat si muschii acesteia si nu numai, sunt relaxati, oferind un somn placut si lin. Toate acestea sunt posibile numai datorita modului de constructie a unor saltele ortopedice, care este gandit astfel incat sa poata prelua greutatea corpului in functie si de forma acestuia. Aceasta fiind si principala diferenta dintre niste saltele ortopedice si unele normale.

Va oferim modele diferite de saltele ortopedice si nu numai

Exista mai multe tipuri de saltele ortopedice, insa cele mai populare sunt cele la care arcurile sunt individuale. Practic fiecare arc se misca individual, fiind incapsulat intr-un saculet textil special care ii mentine forma arcului in timp. Pe langa acest sistem, mai exista si saltele ortopedice cu spuma, acestea fiind poate si cele mai eficiente modele.
Spuma poliuretanica de mare densitate este un compus cu bune proprietati elastice, dar si care isi pastreaza forma. Insa, indiferent de tipul miezului, asa cum este denumita structura de sustinere, straturile de suprafata sunt cele care pot oferi diferite beneficii. Datorita acestor straturi de suprafata se poate face si diferenta dintre anotimpuri, deoarece in functie de acestea, salteaua poate oferi fie un comfort termic sporit, asa cum este cazul in timpul iernii, fie o buna aerisire, asa cum este necesar vara.
Si pentru ca am discutat despre aerisire, toate tipurile de saltele ortopedice sunt prevazute cu guri de ventilatie. Acestea permit aerisirea saltelei, astfel incat sa nu existe riscul aparitiei mirosurilor neplacute. Insa, asa cum este si normal, orice tip de saltea trebiue ingrijita, insa despre acest subiect vom discuta intr-unul din articolele noastre viitoare. Pana atunci, noi va asteptam pe siteul nostru, www.imex.ro pentru a afla mai multe despre linia de saltele ortopedice dar si de alte modele. Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *