Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Fantani ornamentale realizate de Coman Spatii Verzi – Frumoase si ieftine

Regandeste-ti curtea si transform-o in ceva deosebit! Daca ai deja spatiu verde si flori, dar ceva parca totusi lipseste, te ajuta echipa Coman Spatii Verzi. Solicita o oferta de la angajatii acesteia pentru fantani ornamentale!

Fantani ornamentale – frumusete la tine in curte

Ai tot admirat modul in care sunt amenajate curtile pensiunilor turistice? Ai suficient spatiu la dispozitie ca sa-l faci deosebit, dar nu stii cum? Lasa toata treaba in seama echipei Coman Spatii Verzi! Cele mai frumoase fantani ornamentale sunt realizate de aceasta.

Primul pas consta in discutarea ideii tale cu reprezentantii acestei societati. Dupa ce le vei prezenta planul si le vei spune cerintele, ei vor evalua spatiul unde va fi amenajata fantana, vor schita planul, iar apoi ti-l vor prezenta. Daca iti va placea de prima data si nu va fi nevoie de nici o modificare, vor demara efectiv treaba. Nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta santierului. Vor lucra fara sa strice gazonul ori aleea cu flori. La final, vor testa fantana pentru a vedea daca functioneaza la parametri optimi.

Devizul se calculeaza imediat dupa ce se incheie evaluarea de pe teren. Astfel, clientul stie de la inceput cati bani trebuie sa scoata din buzunar pentru fantani ornamentale. Important de retinut e faptul ca nu vor aparea nici pe parcurs, nici la final costuri neprevazute.

Oferta de fantani ornamentale nu se adreseaza doar celor care isi doresc ceva frumos in curte ori celor care administreaza unitati hoteliere, ci si celor care detin diverse cabinete sau sunt directori de institutii si firme. Un colt verde, o zona usor retrasa, unde sa poti discuta in liniste ori unde sa te retragi cateva minute, este binevenit oriunde. Ideea de a avea fantani ornamentale si un cadru natural superb este foarte buna mai ales pentru firmele de IT.

De ce sa semnezi contract cu Coman Spatii Verzi? Iata cateva motive:

– rezultatul final va fi peste asteptari;

– iti sunt respectate conditiile, chiar si cele mai exigente;

– primesti solutii optime, personalizate;

– echipa lucreaza cu echipamente foarte bune;

– se respecta termenul limita de incheiere a lucrarilor etc.

Mai trebuie spus ca echipa Coman Spatii Verzi proiecteaza si realizeaza fantani ornamentale si pentru hoteluri, pensiuni, restaurante si chiar diverse institutii.

Coman Spatii Verzi – informatii pe scurt

Coman Spatii Verzi este o societate cu sediul in Timisoara, al carei obiect de activitate consta in amenajarea interioara si exterioara a locuintelor, in crearea designurilor florale pentru diverse evenimente, precum si in schitarea si realizarea decorurilor ambientale din diverse spatii.

Indiferent ce serviciu doresti sa ti se puna la dispozitie, discuta cu angajatii de la Coman Spatii Verzi. Ei pot sa-ti realizeze buchetele de flori necesare pentru decorarea unei sali, pot sa se ocupe de curtea institutiei si chiar sa-ti gandeasca si sa-ti amenajeze fantani ornamentale in curte. In functie de cerintele si conditiile tale, vei primi solutia optima.

Discuta cu echipa Coman Spatii Verzi despre fantani ornamentale! Solicita o oferta pentru acestea cat mai repede! Astfel, la vara vei avea chiar in curte un loc unde te vei putea racori! In plus, costul total nu va fi foarte mare.

Date de contact

Adresa: Timisoara, Str. Principala, nr. 443/A, Sacalaz

Telefon: 0747.770.681

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *