Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Vaselina siliconica marca Facility Distrib – un produs excelent!

 

Vaselina siliconica este un produs care se potriveste de minune atat industriei energetice, cat si in aplicatii diverse din industria de prelucrare a materialelor. Vaselina siliconica se foloseste in special la ungerea contactorilor electrici, borbelor de la baterii, pentru a proteja sistemele de aprindere impotriva umiditatii, dar si pentru alte componente din instalatiile electrice.

Daca ai nevoie de vaselina siliconica, afla ca in cadrul firmei Facility Distrib vei gasi vaselina siliconica de calitate superioara la cele mai avantajoase preturi pentru tine.

Din ce este compusa vaselina siliconica?

Despre vaselina siliconica putem spune ca este un lubrifiant dens, compus din ulei de lubrifiere, aditivi si agent de ingrosare. Vaselina are urmatoarea structura:

Ulei de baza. Aceasta componenta determina comportamentul vaselinei la temperaturi joase si ridicate, punctul de picurare si pompabilitatea, dar si durata de viata a vaselinei.
Agent de ingrosare. Un ingredient care creeaza structura vaselinei, stabileste comportamentul acesteia in contactul cu apa, ofera consistenta, intareste uleiul de baza si stabileste capacitatile de curfere si sustine formarea acelei pelicule de lubrifiere. Vaselinee pot fi cu sapun sau fara sapun, un aspect care depinde de agentul de ingrosare utilizat. In gama agentilor de ingrosare cu sapun mentionam de sapunuri metalice (litiu) si sapunuri metalice complexe (calciu, aluminiu, litiu si sodiu) iar ca agenti de ingrosare fara sapun se vor folosi bentona, bentonita, silicat si poliuree.
Aditivi. Acestia confera anumite proprietati foarte importante pe care vaselinele de baza nu le au. De asemeni, aditivii limbunatatesc proprietatile si reduc la minimum proprietatile nedorite. Cel mai obisnuiti aditivi sunt cei antiuzura, inhibitorii de coroziune, aditivii de presiune extrema si aditivii adezivi.
Gradul NGLI. Vorbim despre un grad al vaselinelor lubrifiante. A fost stabilit de catre Institutul National al Vaselinelor Lubrifiante. Luand ca punct de reper consistenta acestora, in Statele Unite ale Americii vaselinele sunt clasificate in functie de unul dintre cele noua grade.

Domenii de utilizare pentru vaselina siliconica

Vaselina siliconica este o unsoare aderenta, ingrosata cu gel care are la baza silicon, fiind un excelent lubrifiant pentru lagare, articulatii, rulmenti, angrenaje si alte organe de masini ce sunt supus frictinilor si care lucreaza la un regim termic foarte ridicat, dar si pentru temperaturi scazute ca in cazul sistemelor de refrigerare.

De ce sa achizitionezi vaselina siliconica de la Facility Distrib?

Printre numeroasele avantaje si proprietati am ales a numeram cateva dintre cele mai importante, cele care ar trebui sa reprezinte un punct de reper pentru oricine care vrea sa achizitioneze acest produs.

Rezistenta crescuta la umiditate;
Nu este toxica;
Gama larga a temperaturilor de utilizare;
Foarte rezistenta din punct de vedere chimic;
Este transparenta;
Rezista foarte bine la oxidare;
Rigiditate dielectrica buna;
Idelaa pentru lubrifierea robinetilor;
Este transparenta etc.

Daca ai nevoie de vaselina siliconica de calitate superioara te invitam sa apelezi la Facility Distrib. Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele Facility Distrib nu ezita sa suni la numarul 0371-159.978 sau sa trimiti un e-mail pe adresa office@facilitydistrib.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *