Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

camioane mercedes
Auto

Camioane Mercedes

Modelele de camioane Mercedes sunt autoturisme flexibile, robuste, ce permit incarcaturi mari si complexe. Camioanele sunt ideale pentru orice tip de transport de incarcaturi mari si grele pe o distanta indelungata.

Transporturile de diferite marfuri inseamna afaceri indelungate bazate pe incredere si pe disponibilitatea oferita din partea soferului.

Tipuri de camioane Mercedes

Printre cele mai cunoscute camioane Mercedes disponibile pe piata din Romania se numara camioane precum: Mercedes BenzAxor, Mercedes Benz Actros sau Mercedes Benz Atego.

Camioanele Mercedes Axor permit incarcaturi grele si mari, fiind ideale pentru un transport desfasurat pe trasee mai lungi, pe trasee medii sau pe distante scurte pentru diferite transporturi grele. Cabinele sunt de diferite constructii precum cele cu plafon inalt, fiind spatioase si oferind o vizibilitate buna. Alte tipuri de cabine sunt cele usoare, fiind perfecte pentru un transport scurt cu incarcaturi mai greoaie. De asemenea, cabinele sunt spatioase si ofera libertatea de desfasurare a soferului, cat si a pasagerului.

Tipurile de camioane Mercedes Actros pun in dotare o inedita solutie economica, creatorii fiind atenti atat la nevoile soferilor cat si a eficientei inedite din partea autoturismului de mari dimensiuni. Cabinele sunt confortabile si foarte incapatoare, astfel distantele lungi nu sunt un impediment pentru transporturile de mari dimensiuni. Exista si o cabina amenajata special pentru acei soferi care transporta marfurile pe anumite perioade lungi de timp. De asemenea, exista cabine create si pentru activitatile aflate in constructii pe distante scurte.

Destinat transportului pe distante scurte sunt tipurile de camioane Mercedes Atego. Datorita consumului mic de carburant si manevrabilitatii acestuia, camionul este compact si usor de manevrat in spatii stramte. Prezinta cabine cu plafoane inalte, oferind confort, ideale pentru acei soferi care calatoresc mult si au nevoie de pauze la diferite intervale de timp si potrivite pentru transportul pe distante scurte. De asemenea, ofera spatiu suplimentar pentru amplasarea mai multor marfuri destinate pentru transportul si livrarea acestora.

Calitatile camioanelor Mercedes

Tipurile de camioane Mercedes si-au dovedit calitatile pe parcursul tuturor acestor ani, avantaje privind consumul de carburant si fiabilitate. Acest fapt este confirmat prin volumele de vanzari ridicate realizate inca din primul an de creare a acestor automobile compacte si robuste. Cresterea perioadei de viata, a uzurii si a reducerii consumului de combustibil la nivel semnificativ au dus catre pozitionarea camioanelor Mercedes pe primele locuri in topul clasamentului. In plus, conducerea acestor autoturisme la nivel economic a dus catre o imbunatatire a sigurantei in ceea ce priveste traficul si a reducerii considerabile a gradului de stres al soferului, chiar daca transporta o cantitate ridicata de marfuri pe o distanta mare.

Calitatea camionului Mercedes oferita prin Truck-Sales.ro

Truck-Sales.ro pune la dispozitia ta camioane Mercedes de calitate pentru marfuri grele transportate pe trasee lungi sau medii.

Oricine care apeleaza la Truck-Sales.ro are posibilitatea de a vinde sau de a cumpara un camion la un pret avantajos si va pune la dispozitie o gama larga de automobile din care sa decideti. De asemenea, puteti apela oricand la Truck-Sales.ro chiar si atunci cand doritisa inchiriati camioane pentru diferite transporturi si marfuri care necesita un spatiu mai mare de depozitare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *