Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

5 Idei pentru tencuiala decorativa de interior

V-ati plictisit de aspectul monoton al lavabilei de pe peretele din living? Ei bine, tencuiala decorativa poate fi o alternativa perfecta ce poate oferi camerei dumneavoastra un aspect unic, placut, si mai ales de o eleganta aparte. Siteul www.tencuialadecorativa-tafi.ro este locul perfect pentru a va procura tencuiala decorativa dar si alte produse pentru interiorul casei dumneavoastra, dar si pentru exteriorul acesteia. Expertii nostri va vor detalia 5 moduri unice de a oferi un alt aer casei dumneavoastra prin intermediul tencuielei decorative, astfel incat dumneavoastra sa va puteti inspira pentru redecorarea casei.

Tencuiala decorativa si culorile

Tencuiala decorativa este poate cea mai buna oportunitate de a va juca prin combinarea de texturi si culori. Asadar, nu ezitati sa combinati aceste doua elemente pentru a obtine combinatii unice si speciale. Puteti opta pentru o tencuiala decorativa de interior cu o textura mare, grunjoasa cu granule sclipitoare de siliciu si o nuanta mai inchisa pentru a crea combinatie eleganta pe un perete alb sau crem. Fasia de perete pe care aplicati tencuiala decorativa poate fi cea din dreptul plasmei sau chiar a semineului.

Puteti folosi pe acelasi perete mai multe tipuri de tencuiala decorativa. Insa, partea dificila este sa combinati intr-un mod corect nuantele si texturile. Aici trebuie sa tineti cont de faptul ca nu este o combinatie prea eleganta cea dintre doua culori puternice, insa puteti folosi variatii ale unei culor puternice sau combinatii intre o nuanta puternica si una pala. Insa, cum este foarte cunoscut, albul sau negrul pot fi folosite in combinatie cu orice culoare tare.

Folositi tencuiala decorativa cu diferite texturi

Folositi texturile. La o tencuiala decorativa textura este cea care ofera ineditul. Asadar puteti experimenta cu texturi diferite, fie ele de granulatii aparte sau chiar si modele diferite. Pentru tencuiala decorativa exista o serie intreaga de unelte ce pot fi utilizate in aplicarea acesteia astfel incat sa puteti realiza diferite texturi si forme. Insa, adevarata arta sta in experimentare, puteti folosi aproape orice obiect dur pentru a crea o textura unica.

Folositi lumina pentru a expune textura. La orice tencuiala decorativa textura poate fi vizibila doar din anumite unghiuri, insa pentru a crea un efect cu totul si cu totul special, puteti folosi spoturi LED pentru a lumina portiunea pe care ati aplicat tencuiala decorativa astfel incat sa obtineti un joc de umbre si lumini care sa puna in evidenta textura. Este lesne de inteles ca acest efect nu poate fi obtinut decat la o tencuiala decorativa cu textura adanca si mare.

Ultimul mod in care puteti experimenta cu tencuiala decorativa este cel de a va asorta mobilierul si alte elemente din casa in culoarea tencuielei. Acest procedeu este perfect doar in cazul in care ati aplicat tencuiala decorativa pe o fasie sau o portiune delimitata de perete.

Ca si generalitate, atunci cand vine vorba de amenajari interioare, culori si texturi, tencuiala decorativa este perfecta. Folositi-va imaginatia, iar cu ajutorul tencuielei potrivite si a unor unelte simple, veti putea realiza adevarate opere de arta. Ce mai asteptati, experimentati un nou mod de a face design interior.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *