Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Eleganta si designul la marturii pentru nunta si botez

In viata oricarui cuplu apare momentul in care vine si nunta. Aceasta este poate cel mai mare motiv de bucurie inafara de venirea unui copil. AB Calipac vine sa ofere o gama completa de ambalaje atat pentru sectorul alimentar, ciocolata, bomboane, drajee sau alte produse similare, cat si ambalaje pentru domeniul industrial si personalizate. Pe langa aceasta oferim si marturii, cadourile simbolice ce sunt oferite celor prezenti la nunta. Deoarece acestea trebuie sa oglindeasca personalitatea mirilor dar si a evenimentului in sine, va asiguram de faptul ca aceste marturii sunt create folosind intreaga capacitate creativa a departamentului nostru de creatie, dar si cu ajutorul materialelor de cea mai inalta calitate.

Detaliile sunt cele care dau aspectul unor marturii

Fie ca vorbim de cutiute personalizate cu un mesaj din partea mirilor sau marturii cu un aspect haios, oferim o atentie aparte fiecarui detaliu, deoarece stim ca orice mic amanunt conteaza atunci cand vine vorba de aspect, eleganta si rafinament. In continuare vom detalia cateva elemente de eleganta a designului pe care le aplicam atunci cand va oferim marturii pentru nunta sau botez.

Forma cutiutelor de cele mai multe ori pastreaza principii clasice, fie ca vorbim de marturii dreptunghiulare sau circulare. Ca si elemente personalizabile pot fi adaugate diferite texte sau grafice atat direct pe cutiuta, cat si pe elementele ornamentale ale acesteia. Insa dincolo de forma, eleganta este creata din combinatiile cromatice si de materialele folosite. Astfel, chiar daca doriti ca setul de marturii sa fie alb de exemplu, puteti opta pentru diferite materiale, care la randul lor, prin textura acestora vor crea un spectacol al elegantei. Putem face de exemplu o cutiuta dintr-un carton alb lucios, cu ornamente create din material textil alb mat sau cu alte elemente ornamentale cu diferite texturi. De asemenea, tot pentru aceast exemplu, puteti imbina albul cu argintiul sau auriul pentru a obtine un efect superb.

Personalizare completa pentru marturii unice

Insa, cine a spus ca niste marturii trebuie sa fie comforme unor standarde precise? Ei bine noi cu siguranta nu. Tocmai de aceea oferim mirilor oportunitatea de a avea niste marturii unice, la fel ca si ei.

Unicitatea si originalul in materie de marturii nu poate fi obtinut fara a pastra personalitatea intregii nunti. Plecand de la modul mirilor de a fi, umorul lor, personalitatea acestora, pana la tema generala a nuntii. Asadar, daca doriti sa va surprindeti invitatii cu ajutorul unor marturii ce cu siguranta vor fi o amintire placuta a nuntii dumneavoastra pentru cei ce au asistat la ea, AB Calipac va ofera oportunitatea de a face marturii atat pentru nunta, cat si pentru botez complet personalizate, materiale, forme, ornamente, mesaje culori etc. Orice aspect poate fi personalizat.

AB Calipac este un nume in industria de ambalaje si confectii personalizate inca de acum 14 ani. Aceasta experienta o folosim numai in beneficiul clientilor nostri, venind alaturi de ei cu experienta pe care am acumulat-o, pentru a le oferi pana si celor mai indecisi, o idee perfecta si un produs la fel ca si ideea de la care s-a plecat, perfecta! Va asteptam dragi miri sa apelati la noi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *