Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

gradinita particulara din Bucuresti
Educatie - Cultura

Academia Strumfilor – gradinita particulara din Bucuresti special creata pentru micutul tau

Gradinita particulara din Bucuresti, Academia Strumfilor, pune educatia copilului tau mai presus de orice! Aceasta isi propune sa ghideze pasii timizi si initial nesiguri ai copiilor tuturor parintilor care apeleaza la serviciile sale, prin intermediul unor activitati utile si placute, care vor ajuta copii sa se dezvolte armonios.

O gradinita particulara din Bucuresti, usor accesibila si frumos amenajata

Academia Strumfilor este situata in sectorul 1, zona Domenii, pe strada Athanasie Enescu, la numarul 5. Gradinita particulara din Bucuresti se afla in apropierea statiei de metrou Grivita. Astfel, se poate ajunge foarte usor prin intermediul metroului. Evident, metroul nu este singura modalitate de acces. Parintii isi pot aduce copii si cu masina personala, sau pot ajunge la sediu prin intemediul RATB-ului.
Sediul gradinitei particulare din Bucuresti se afla intr-o cladire de dimensiuni considerabile, impunatoare, luminoasa si frumos proportionata. Spatiul este astfel amenajat astfel incat sa se poata desfasura activitati specifice copiilor de varsta celor care sunt adusi la gradinita, respective cresa. Fiecare sala de clasa dispune de mobilier colorat, modern, adaptat varstei fiecarui copilas. Cu siguranta cei mici se vor simti in largul lor in aceste sali de clasa si vor fi astfel incurajati sa se exprime liber.

Academia Strumfilor – gradinita particulara din Bucuresti cu activitatile cele mai diverse

In cadrul acestei gradinite particulare din Bucuresti, mediul de lucru cald si prietenos reprezinta principalul punct forte al gradinitei. Membrii echipei de lucru intreprind activitati bazate pe blandete si fermitate, intelegere, respect reciproc si cel mai presus de toate, iubire. Gradinita particulara din Bucuresti incearca sa insufle copiilor dragostea catre invatatura si este de parere ca acestia trebuie sa vina la gradinita de placere, cu dorina arzatoare de a invata ceva nou.
Copiilor li se ofera oportunitatea de a se dezvolta echilibrat, de a capata incredere in sine si in propria reusita, de a lega prietenii cu cei de varste apropiate si de a se dezvolta frumos in cadrul unei societati civilizate. Activitatile intreprinse sunt urmatoarele: activitati ce presupun educarea limbajului, activitati matematice, educatie pentru societate, educatie fizica, cunoasterea mediului, activitati artistice, plastic si practice, educatie muzicala.
De asemenea, la cerere, copii pot urma unul sau mai multe din cele trei cursuri optionale ale gradinitei – cursul de inot, cursul de dans sau cursul de karate do.
Gradinita particulara din Bucuresti cu cele mai proaspete meniuri gatite in bucataria proprie
Academia Strumfilor dispune de o bucatarie proprie, prin intermediul careia copiilor le sunt asigurate micul dejun, pranzul si gustarile dintre mese. Atat micul dejun, cat si pranzul, sunt servite intr-o sala de mese frumos amenajata. Produsele alimentare sunt sunt selectate de catre un nutritionist si pregatite de bucatari intr-o bucatarie autorizata. Gradinita particulara din Bucuresti afiseaza zilnic meniul din ziua respectiva si, la cerere, oferta poate fi personalizata pentru nevoile fiecarui copilas.
In concluzie, Academia Strumfilor este o gradinita particulara din Bucuresti care ofera cel mai avantajos pachet de servicii, intreprinde cele mai frumoase activitati pentru ca micutul tau sa se dezvolte armonios inca de la primii pasi de viata.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *