Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Educatie - Cultura

Veverita Jucausa, un loc in care copiii se simt “ca acasa”!

Tot mai multi parinti opteaza sa isi inscrie copiii la gradinite particulare, criteriile pe care isi bazeaza alegerea fiind:

  • varsta de la care este primit copilul in colectivitate – de regula 1 an si 6 luni, spre deosebire de gradinitele din sistemul de stat in care sunt acceptati doar cei care au implinit 3 ani
  • program prelungit – un aspect deosebit de important pentru cei care nu beneficiaza de ajutorul bunicilor/al unei bone, dat fiind ca in majoritatea companiilor se lucreaza pana la ora 17:00/17:30, iar traficul in Bucuresti este deosebit de aglomerat dupa-amiaza
  • grupe cu numar redus de copii, maxim 10 – 15, ceea ce presupune mai multa atentie si disponibilitate din partea personalului didactic
  • conditii deosebite de igiena si siguranta
  • materiale educationale diversificate si dotari moderne
  • atmosfera calda si primitoare, in care cei mici se simt “ca acasa”, fara a percepe mersul la gradinita ca pe o despartire de parinti

Veverita Jucausa, gradinita particulara din sectorul 2, intruneste cu succes toate aceste cerinte/asteptari, fiind alegerea ideala pentru cei care locuiesc in zona Bucur Obor – Soseaua Colentina – Doamna Ghica.

Veverita Jucausa – dotari, conditii, personal

Gradinita Veverita Jucausa si-a deschis portile pentru a le oferi copiilor cu varste cuprinse intre 1 an si 6 luni si 7 ani o educatie de calitate si o ingrijire deosebita. La capitolul igiena si dotari, se remarca prin sali de clasa frumos amenajate, cu mobilier colorat, atent confectionat, grupuri sanitare ce intrunesc cele mai exigente cerinte de igiena, cu toalete si chiuvete adaptate inaltimii copiilor, sala de sport, spatiu destinat primirii copiilor, cabinet medical si doua locuri de joaca in curte. Mancarea este pregatita in bucataria proprie, zilnic, din alimente proaspete si de cea mai buna calitate, de catre un bucatar cu 20 de ani de experienta.

In ceea ce priveste calitatea actului de invatamant, Veverita Jucausa se  mandreste cu cadre didactice care indruma cu rabdare si infinita atentie pasii celor mici spre tainele cunoasterii. Programa cuprinde toate notiunile considerate obligatorii de catre Ministerul Educationale Nationale, la acestea adaugandu-se activitati speciale care le ofera copiilor posibilitatea de a se dezvolta in functie de aptitudinile pe care le au. Suplimentar se desfasoara cursuri optionale de limba engleza, limba germana si limba franceza, dezvoltare sociala si emotionala, dans, inot, patinaj, pictura cu nisip si karate – autoaparare.

Veverita Jucausa – program si tarife

Gradinita Veverita Jucausa va ofera posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele trei tipuri de program disponibile, tarifele variind intre 700 lei si 1.000 lei/luna. Program scurt 08:00 – 13:00 (include mic dejun si gustarea de fructe), program normal 08:00 – 14:00 (mic dejun, gustarea de fructe, pranz), program lung 08:00 – 18:30 (mic dejun, gustarea de fructe, pranz, gustarea de dupa somn).

La Veverita Jucausa, “grija pentru cei mici vine din suflet”, iar acest lucru se vede cu usurinta. Fiecarui copil ii este acordata o atentie speciala, astfel incat adaptarea la gradinita sa se faca rapid, cadrele didactice sunt dedicate si mereu cu zambetul pe buze, mediul este primitor, luminos, curat si plin de jucarii. Parintii interesati pot urmari o parte din activitatile desfasurate aici pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/GradinitaVeveritaJucausa.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *