Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri Servicii

Află care sunt avantajele extensiilor de păr de tip tape on de la Belher

Extensiile de par, în ultima perioadă de timp devin din ce în ce mai solicitate de către femeile contemporane, care nu se tem de schimbări și care nu ezită să-și facă o schimbare de look. Există o mulțime de variante de extensii, ce se fac prin diferite metode și care se potrivesc cu interesele și posibilitățile ficărei femei. Din cele semipermanente face parte extensia tape on, care constă în prinderea a unei benzi adezive, care mai apoi se lipește chiar aproape e rădăcina firelor de păr.

Extensii de par tape on Belher

Avantajele extensiilor tape on

La Bellher așa fel de extensii se recomandă și doamnelor la care firul natural de păr este foarte subțire și scurt, celor care au decis să-și schimbe look-ul, dar nu au timp să-și lipească și să-și dezlipească în fiecare zi extensiile. Dacă sunt aplicate corect , acestea pot fi purtate până la 4 sau chiar 6 săptămâni, în dependență de cât de repede crește părul tău natural ritmul de crestere al parului natural.

Principalele avantaje a acestei proceduri – investiția se face pe un termen mai îndelungat, adică poți să repeți procedura o dată la 6 luni, iar în tot acest timp extensiile vor arătă destul de bine.Îți pui întrebarea din ce sunt făcute firele de păr pentru extensie? Parul folosit este păr uman indian ce are cuticula intacta și fir drept cu aceeasi directie, deoarece arată strălucitor și fin, este mătăsos și bogat.

Alte avantaje

    Fixare ușoară, dar necesita ajutor profesionist

Practic metoda de montare inseamnă tehnica migăloasă de a dispune un șir de extensii pe parul natural. Cum se face? Se aplică o bandă dreaptă, care mai apoi se lipește între două șuvițe de păr. Nu creează absolut nici un disconfort, iar lipirea se face imediat.

    Firul de păr nu are de suferit

Extensiile tape on se lipsesc cat mai aproape de radacina. Firul de păr nu are de suferit sub nici o formă, iar lipirea se face la rece, fară a fi nevoie de efect termic pentru sigilare.

    Nu ingreuneaza parul si nu incomodeaza la sistemul de prindere

Suvițele de păr nu pot crea nici un disconfort, deoarece sunt destul de subțiri și este nevoie mai mult de un set de extensii, pentru un efect mai bogat și mai voluminos.Cu toate acestea, ele sunt usoare și nu dau senzația de cap greu, nu ingreuneaza si nici nu creeaza disconfort la purtare.

Este necesar ca să ne adresăm la un specialis, astfel că serviciile Belher sunt asociate si cu un Beauty Bar. Specialiștii te ajută să faci alegerea corectă, ca mai apoi să nu regretați unele momente.  Totul se face pentru frumusețea femeilor.

Pentru alegeri de calitate, extensiile de par de la Belher sunt o recomandare. Acestea sunt mereu insotite de un certificat de calitate. Detalii despre extensiile dorite pot fi cerute expertilor Belher.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *