Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Afla de unde poti sa cumperi panouri solare termice

Panouri solare termice difera de cele fotovoltaice care produc energie electrice. Astfel, scopul panourilor solare termice este de a incalzi apa si de a o stoca intr-un boiler, cu scop menajer. Ai si tu nevoie de astfel de panouri? Haide sa descoperim impreuna de unde le poti procura!

Ce sunt panouri solare termice?

Panouri solare termice sunt instalatii ce capteaza energia solara pentru a o transforma apoi in energie termica avand drept scop reducerea dependentei fata de sistemele clasice, cat si reducerea cheltuielilor. Acestea iti permit sa obtii apa calda menajera si sa-ti incalzesti locuinta economic si ecologic pe deasupra.

Astfel, o instalatie solara termica are in componenta sa urmatoarele:

  1. Un panou solar termic care este format dintr-un colector si mai multe tuburi vidate ce capteaza energia solara;
  2. Acesta este cel care acumuleaza eficient energia termica pe care o primeste de la panoul solar termic;
  3. Lichid pentru transferul termic. Circula prin colectorul solar;
  4. Controller solar. Are rolul de a controla temperatura din colectorul solar si de a comanda grupul de pompare;
  5. Grup de pompare solar. Va transfera energia termica la boiler de la panourile solare;
  6. Vase de expansiune. Acestea au rol de protectie pentru cazul in care se iveste o suprapresiune din cauza temperaturii mult prea ridicate. De asemenea, vasele de expansiune sunt cele care mentin presiunea chiar si atunci cand aceasta este prea mica.

De catre tipuri sunt panouri solare termice?

Panouri solare termice sunt de mai multe tipuri: panouri solare cu tuburi si panouri solare plane. In ambele situatii panoul solar este generatorul unui sistem solar termic care este folosit pentru incalzirea apei calde menajere, dar si pentru incalzirea locuintei sau a piscinei.

Panourile solare termice cu tuburi vidate superconductoare sunt deosebit de eficiente si capteaza energia solara si o transforma in energie termica folosita in special pentru incalzirea apei menajere. Agentul termic de incalzire circula prin serpentina, iar apa rece reuseste astfel sa preia caldura de la serpentina. Tuburile sunt realizate din sticla si au o rezistenta deosebita.

Panourile solare termice plane sunt instalatii solare cu suprafata plata ce este construita dintr-o sticla foarte rezistenta. Se folosesc in special pentru incalzirea apei menajere, au pretentii mai mici la intretinere si au preturi mult mai scazute de achizitie.

De unde cumpar panouri solare termice?

Pentru a face rost de panouri solare termice de calitate, la preturi bune, indreapta-ti pasii inspre iTechSol din Mures care-ti ofera cele mai potrivite solutii. Aici poti gasi in special panouri cu tuburi vidate de tip heat pipe care sunt o versiune avansata ce-ti va aduce numai avantaje. Acestea au fost imbunatatite special pentru a creste astfel si performantele.

Panourile solare termice iTechSol ating un grad crescut de eficienta, transferul de caldura se face excelent aducand astfel mult mai multa energie solara circuitului de transfer termic. Din punct de vedere optic, aceste panouri sunt deosebit de estetice si atrag cu siguranta atentia asupra locuintei tale.

Pentru orice informatii suplimentare si pentru comanda, desigur, ia legatura cu echipa iTechSol!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *