Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

certificate energetice bucuresti
Afaceri

Tranzactii imobiliare si certificate energetice in Bucuresti

Tranzactiile imobiliare sunt parca din ce in ce mai numeroase. Nu e deloc gresit chiar sa afirmam ca piata imobiliara si-a revenit foarte bine dupa perioada mai sumbra prin care a trecut in cadrul crizei economice. Astfel, se inchiriaza, se cumpara, se vand imobiliare din nou in capitala si nu numai… la ordinea zilei. Ceea ce insa poate unii dintre dvs. nu stiti exact este faptul ca este obligatoriu ca o data cu incheierea unei tranzactii imobiliare, fie ca vorbim de inchiriere sau de vanzare, este nevoie de un certificat energetic in Bucuresti si nu numai. Acesta este intocmit de catre auditori energetici pe care ii puteti gasi si online chiar: www.certificat-energetic-aici.ro

Tranzactii imobiliare eficiente cu un certificat energetic in Bucuresti

Proprietarul este obligat sa prezinte clientului sau un certificat energetic in Bucuresti inainte de inheierea unui contract de inchiriere a unui imobil sau de incheierea unui contract de vanzare-cumparare a unui imobil. Cam aceasta ar spune legea, pe scurt. Un auditor energetic va face o analiza a imobilului si va emite apoi un certificat energetic in Bucuresti, care va incadra cladirea intr-o anumita clasa energetica.

De fapt, motivul pentru care se solicita obligatoriu un certificat energetic in Bucuresti este acela al cunoasterii de catre client a comfortului termic oferit de o constructie. In fond, acesta trebuie sa stie pentru ce plateste si mai ales, cu ajutorul unui astfel de certificat de performanta energetica se poate stabili aproximativ si ce costuri de intretinere va impune constructia ulterior.Caracteristicile termice si energetice ale cladirii sunt descoperite in urma realizarii unei analize termice.

Pretul unui certificat energetic in Bucuresti poate sa difere, insa nu va fi unul exagerat, iar mai mult, un astfel de certificat este valabil circa 10 ani. O data obtinut acest certificat, se poate inchiria sau vinde un imobil fara nici o problema.

Ceea ce trebuie sa stiti insa este si faptul ca daca de pilda constructia va fi renovata, va trebui sa se realizeze un alt certificat energetic.

Cladiri cu certificat energetic in Bucuresti diferit

Pentru fiecare cladire in parte un certificat energetic in Bucuresti va fi diferit. Astfel, performanta energetica a constructiei este diferita pentru fiecare din ele, ceea ce va determina ca si pretul sa fie diferit pentru fiecare din ele.

Prezentarea unui certificat energetic in Bucuresti este impusa prin lege in zilele noastre, intrucat este important ca si persoanele care achizitioneaza sau inchiriaza un imobil sa stie cat vor cheltui pentru intretinere. Un imobil care are un comfort energetic crescut va fi mai scump, insa va fi in egala masura o investitie mai buna pe termen lung.

Apelati la profesionisti in domeniu pentru obtinerea unui certificat energetic in Bucuresti la pret convenabil, pentru orice constructie veti dori sa vindeti sau sa inchiriati. Cu siguranta ca veti recupera in fond investitia in timp si in plus, veti avea siguranta de a fi complet in comfortmitate cu cerintele legilor in vigoare, aspect ce este clar necesar in orice moment.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *