Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Alege hrana pentru animale Royal Canin pentru un echilibru nutritional perfect!

Cand vine vorba despre cel mai bun prieten al tau necuvantator este bine nu numai sa-l iubesti si sa-l rasfeti, ci sa-i cumperi si hrana adecvata. Astfel, PetshopMall.ro te asteapta cu numeroase oferte de hrana pentru animale Royal Canin, hrana potrivita pentru un echilibru nutritional potrivit!

De ce hrana pentru animale Royal Canin?

Daca auzi pentru prima oara de hrana pentru animale Royal Canin trebuie sa stii ca aceasta se afla in topul celor mai bine cotate si intruneste 4 valori de baza:

  1. Animalul tau se afla pe primul loc pentru Royal Canin. Fie ca ai o pisica sau un caine, Royal Canin a inteles ca cei mai buni prieteni ai oamenilor se afla in centrul atentiei, iar ca atare si-a luat misiunea de a gasi si a oferi raspunsul nutritional optim pentru fiecare animal in parte in functie de rasa, greutate, varsta si alte caracteristici fizice deosebit de importante pentru starea de sanatate si bunastare a animalelor din viata ta;
  2. Nutritie sanatoasa. La baza acestui concept sta echilibrul nutritional, astfel incat Royal Canin alege cu mare grija ingredientele pentru hrana animalelor pentru ca beneficiul nutritional sa fie in acord total cu nevoile specifice ale fiecarui animal in parte;
  3. Cunoastere si respect. Sunt principii de baza si ghideaza toate activitatile si actiunile Royal Canin. Se cultiva in permanennta respectul si iubirea pentru animal, dar si cunoasterea acestuia, care este deosebit de importanta pentru o relatie armonioasa de lunga durata intre tine si prietenul tau patruped;
  4. Pasiunea pentru inovatie. Royal Canin cauta in permanenta sa ofere numai ce-i mai bun animalului tau, iar la baza produselor sale sta inovatia care se face simtita in permanenta. Insa inovatia si cunoasterea animalelor merg mana-n mana, deoarece doar cunoscand si intelegand animalele vei sti care este hrana ideala pentru acestea. Cunoasterea stiintifica ofera precizie nutritionala, exact ce are nevoie si animalul tau.

Desigur, hrana pentru animale Royal Canin este o hrana de calitate, perfect echilibrata, variata, o hrana atent selectionata si verificata, oferind un raspuns nutritional adecvat rasei si taliei, insa mai presus de toate sta iubirea pentru animale, iubirea care a fost motorul ce a dus la descoperirea hranei Royal Canin, perfect adaptata pentru animalul tau.

Hrana pentru animale Royal Canin de la PetshopMall.ro

Hrana pentru animale Royal Canin are o istorie ce se intinde pe zeci de ani. Primul produs apare in anul 1967. Este vorba de hrana uscata si a fost inventata de catre Jeann Cathary, un medic veterinar recunoscut. Incepand din acest moment si pana in zilele noastre, hrana pentru animale Royal Canin – pentru caini si pisici – s-a imbunatatit mereu si reuseste sa satisfaca nevoile specifice ale fiecarui animal, dar si exigentele mofturoase.

Daca hrana pentru animale Royal Canin te-a convins si vrei sa cumperi pentru pisica sau cainele tau produse adaptate, PetshopMall.ro te asteapta in magazinul online cu o varietate impresionanta de produse apartinand acestui brand.

Astfel, de la Petshop Mall poti cumpara hrana uscata sau umeda, pentru caini sau pisici, pentru juniori sau seniori, pentru rase diferite de caini sau de pisici, pentru nevoi specifice, in cantitati mai mici sau mai mari, dupa preferinte. In plus, preturile sunt bune-bune si gasesti si numeroase reduceri!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *