Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Seriozitate, promptitudine si calitate – marca Hufmed!

Domeniul furnizarii de produse medicale si consumabile destinate centrelor medicale este unul care implica foarte munca si mai ales un devotament fata de client. Hufmed face acest lucru inca de la infiintare si ajuta prin aceasta la imbunatatirea sistemului medical din Romania. Si cum facem asta? Simplu, respectam 3 criterii extrem de importante atunci cand vine vorba de furnizare de produse medicale si nu numai.

Nu doar produse medicale ci si profesionalism

Promptitudinea este poate cea mai importanta conditie pentru orice companie. Insa pentru domeniul medical, aceasta este vitala. Cand vine vorba de produse medicale dar si despre consumabile, lucrurile marunte prind importanta. Sa zicem ca un institut medical ramane fara manusi chirurgicale. Este evident faptul ca aceasta situatie ar duce la oprirea sau ingreunarea interventiilor medicale. La fel ar fi si in cazul in care s-ar ramane fara vase de colectare sange cu ac pentru un laborator de analize. In mass-media au mai fost prezentate cazuri in care pacientii erau rugati sa isi procure diverse produse medicale, pe care in mod normal spitalul ar fi trebuit sa le asigure. Insa, noi asta dorim sa evitam, punerea in dificultate a pacientului sau chiar a procedurilor medicale.

Seriozitatea este cea care ii face pe clientii nostri sa revina de fiecare data cand au nevoie de produse medicale si consumabile. Dat fiind faptul ca in Romania, concurenta este destul de puternica, noi ridicam stacheta prin seriozitatea fata de client dar si fata de colaboratorii nostri. Fie ca vorbim de eforturile depuse pentru a oferi toate tipurile de produse medicale si consumabile de care clientul are nevoie, sau de consiliere, ambele le oferim cu cel mai mare grad de seriozitate.

Intreaga plaja de produse medicale la cel mai bun pret!

Raportul calitate-pret este si el foarte important. Deoarece majoritatea institutiilor medicale private sau de stat cauta sa obtina cel mai bun pret, toate firmele din aria de activitate pe care si noi o avem, cauta sa ofere preturi cat mai mici. Insa, noi mai cautam sa oferim si calitate. Toata gama de produse medicale pe care o gasiti pe siteul nostru www.hufmed.ro sunt de cea mai buna calitate si pot fi achizitionate in orice cantitate la cel mai bun pret. Indiferent ca vorbim de banala rola de tifon sau de echipamentele de laborator analiza, toate sunt oferite la preturi.

Ei bine, acestea sunt cele 3 elemente pe care noi le aplicam ca si furnizori de produse medicale. Suntem o echipa tanara, foarte dinamica si tot timpul orientata spre client si nevoile acestuia, fie ca vorbim de o simpla informatie oferita de biroul nostru de consiliere, sau despre un tir plin cu… fase, plasturi, cearsafuri si halate. Tot timpul ne modificam oferta pentru a fi la nivelul cererii pietei, iar daca dumneavoastra cautati un anumit tip de produse medicale pe care nu il avem in stoc, vom face tot posibilul ca in 24 de ore sa il aveti, indiferent de cantitate.

Livram oriunde in tara, asadar, daca sunteti reprezentantul unui cabinet medical in Cucuietii de Vale, putem in 24 de ore sa va livram comanda, fara nici o problema. Asadar, va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *