Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Tafi Trade – specialisti in vopsea expodica

Vopseaua expodica este un tip special de vopsea ce are in componenta sa rasini expodice de o vascozitate crescuta si diverse tipuri de solvent. Datorita faptului ca este foarte rezistenta la diversi factori chimici, aceasta vopsea expodica este folosita in spatiile expuse unui trafic mare, in salile de sport, in scoli, in hale industriale, in spitale sau in zonele unde se organzizeaza expozitii. Inainte de a fi folosita, pentru a atinge o compozitie chimica optima, vopseaua expodica trebuie sa fie amestecata cu un intaritor special.

Spre deosebire de alte tipuri de vopsea, despre vopseaua expodica putem spune fara nici o indoiala ca este o vopsea foarte dura si este ideala pentru a fi folosita in constructii industriale, acolo unde spatiul este intens circulat. Mai mult decat atat, vopseaua expodica este foarte rezistenta la coroziune si nu este afectata de contactul cu produsele petroliere.

Daca vrei sa achizitionezi vopsea expodica afla ca cele mai atractive oferte le gasesti la firma Tafi Trade. In catalogul acestei companii, vopseaua expodica se regaseste sub forma a doua produse ce se deosebesc prin intrebuintare diferita. Un tip de vopsea expodica este dedicat acoperirii suprafetelor metalice pentru a asigura protectie anticoroziva, iar celalat tip este se utilizeaza pentru protejarea unei game variate de pardoseli ce se gasesc in diferite spatii.

Indiferent de necesitatile tale, reprezentantii companiei Tafi Trade iti vor oferi doua tipuri de vopsea expodica pentru acoperiri ce vor trebui sa fie amestecate pentru a obtine produsul final ce va fi deosebit de eficient in protejarea impotriva procesului de coroziune. Acest tip de vopsea expodica pentru acoperire este compus din rasini expodice, pigmenti, aditiv si intaritori. Inainte de aplicare, specialistii recomanda sa curati perfect suprafata respectiva.

Vopseaua expodica destinata pardoselilor are rol de protectie si trebuie aplicata in straturi de grosimi considerabile. Folosind vopsea expodica de la Tafi Trade vei conferi suprafetelor duritate sporita, rezistenta la intreaga gama de pH si usurinta in curatare.

O varietate de beneficii prin utilizarea de vopsea expodica!

In primul rand, dupa cum am precizat mai sus, vopseaua expodica are in componenta sa rasini expodice, fapt ce o face buna de utilizat pentru acoperirea mai multor tipuri de suprafete in scopul de a le proteja de orice efect daunator. Astfel, aplicand vopsea expodica de la Tafi Trade vei benedicia se suprafete care au un aspect extraordinar o perioada indelungata de timp. Mai mult decat atat, vopselele expodice sunt antimicrobiene, protejeaza suportul atat chimic, cat si fizic si permit o curatare usoara.

Specialistii recomanda sa folosesti vopsea expodica in hale industriale, laboratoare medicale, institutii publice, cantine, spatii comerciale, spatii de depozitare, fabrici sau laboratoare auto pentru ca este un tip de vopsea ce rezista la spalari repetate, zgaraiere, frecare si este termo si hidroizolanta.

Achizitioneaza vopsea expodica de calitate doar de la Tafi Trade!

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai avantajoase solutii in materie de vopsea expodica te invitam sa apelezi cu incredere la serviciile companiei Tafi Trade. Aceasta firma comercializeaza vopsea expodica pentru diferite tipuri de suprafete, pardoseli sau metalice, care suporta un trafic mare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *