Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

design interior
Arhitectura - Constructii

Amenajarea unei piscine interioare

Acest tip de proiecte fac parte din cadrul proiectelor de design interior de lux. In primul rand pentru a putea amenaja o piscina interioara este necesar sa dispuneti de spatiul necesar dar si de un buget care sa acopere cheltuielile.

Cei care sunt deja proprietarii unor piscine interioare stiu deja care sunt avantajele si dezavantajele acestora. Si apropo de avantaje si dezavantaje. Cunoasterea avantajelor si dezavantajelor se aplica in toate proiectele de design interior dar si in toate domeniile de activitate.

In general acest tip de design interior nu este foarte pretentioasa deoarece intregul punct central se concentreaza in jurul piscinei dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa se renunte la confort. Unul dintre principalele avantaje ale unei piscine amenajate in interior este acela ca indiferent de sezon poti face o baie in confortul casei. O varianta pe care puteti sa o alegeti este sa construiti un acoperis din sticla in cazul in care partea cu piscina este construita ca o anexa a casei. Pentru a putea avea parte de un design interior deosebit nu se poate compara nimic cu contopirea interiorului cu natura din exterior. Imaginati-va doar ce frumos va fi seara cand veti privi cerul instelat din confortul oferit cu generozitate de interior. Peretii pot fi tot din sticla pentru ca razele soarelui sa poata patrunde in interior cu generozitate si astfel sa i se ofere design-ului interior iluminat natural.

O alta idee de design interior pe care am aplicat-o pentru multi dintre clientii nostri, este aceea ca nu trebuie ca tavanul si peretii sa fie neaparat drepti si plictisitori. Se pot aplica diverse materiale naturale cum ar fi caramida sau piatra si acestea vor oferi un spatiu cu adevarat inedit. Acest efect se obtine cu cat sunt mai creative ideile. Puteti creea de exemplu bolte cu ajutorul carora veti obtine forme interesante si intregul design interior va capata personalitate proprie.

Utilizarea plantelor luxuriante pe care sa le includeti ca elemente decorative in design-ul interior vor da farmec incaperii. De asemenea, in cazul proiectelor de design interior pentru amenajarea piscinelor nu de putine ori am aplicat ideea de a contopi amenajarea obisnuita cu cea a piscinei. Cu cat intreg design-ul interior este mai primitor cu atat atmosfera va fi mai calda si mai placuta pentru cei care utilizeaza piscina interioara.

Utilizarea piscinelor interioare nu mai este o facilitate pe care o gasesti numai la hoteluri sau pensiuni, in zonele rezidentiale au inceput din ce in ce mai multi sa isi amenajeze astfel de piscine de interior. Sezonul cald nu este prea lung asadar de ce nu ati profita sa organizati petreceri la piscina cu prietenii sau sa va relaxati pe tot parcursul anului.

Pentru a incheia acest tip de design interior si totul sa fie intr-o atmosfera perfecta ne asiguram ca finisajele sunt in ton cu cerintele spatiului respectiv. Indiferent de ideile pe care doriti sa le puneti in practica specialistii nostri logosidesigninterior.ro va vor transforma visele in realitate si va vor transforma casa intr-un spatiu confortabil si primitor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *