Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Cursuri make-up Bucuresti pentru viitori make-up artisti de renume – Academia Starline

Inca de mica va placea sa va machiati cu fardurile mamei, sau sa machiati papusile pentru a le pregati de bal? O data cu inaintarea in varsta, ati facut o adevarata pasiune pentru make-up si toate prietenele va admira de fiecare data machiajul pe care il purtati? Aveti deja “cliente” printre amice si cunostinte care apeleaza la dvs. pentru cate un machiaj deosebit la un eveniment special? Ce-ar fi sa va faceti o cariera din aceasta pasiune? Si nu va mai trebui sa munciti nici o zi… Academia Starline va ofera acum posibilitatea de a urma cursuri make-up Bucuresti pentru a va perfectiona talentul si skill-urile in arta machiajului!

Invatati cum sa fiti un profesionist, de la profesionisti! Cursuri de make-up Bucuresti de la Academia Starline!

Daca si dvs. sunteti pasionata de machiaj, si v-ar face placere sa machiati doamnele si domnisoarele pentru diferite evenimente, si, poate, cine stie, sa aveti posibilitatea de a machia chiar vedete, trebuie sa aveti si o calificare in acest sens. Talentul nu mai este singura conditie necesara in ziua de azi pentru o cariera de succes. Este nevoie si de cursuri de make-up Bucuresti pentru a va asigura un loc in bransa!

Machiajul isi are radacinile in cele mai vechi timpuri si, in ziua de azi, a devenit o conditie esentiala pentru femeia moderna care pune foarte mare accent pe felul in care arata. De aceea, fiindca doamnele si domnisoarele se ingrijesc foarte mult de aspectul lor fizic, de la alegerea vestimentatiei, a parfumului, pana la serviciile de make-up si manechiura, piata produselor si serviciilor cosmetice este in plina ascensiune. Daca locuiti in capitala, si aveti posibilitatea sa faceti un curs de make-up Bucuresti, Academia Starline va asteapta cu cele mai bune preturi si oferte de nerefuzat!

Inscriindu-va la cursurile de make-up Bucuresti veti afla cum sa aplicati tratamente faciale personalizate pentru doamne si domni, cum sa faceti tratamente cu peeling, cum sa realizati un pensat ireprosabil, si cum sa realizati un machiaj de zi, de seara, de mireasa, sau pentru diverse evenimente. Daca urmati cursurile de make-up Bucuresti, o armata de profesionisti va vor dezvalui toate secretele si trucurile pentru realizarea unui machiaj profesional foarte frumos. Preturile de participare si inscriere sunt minime, insa orice leut este eficient cheltuit, pentru a va asigura un viitor stralucit!

 

Cursuri make-up Bucuresti cu diploma asigurate de Academia Starline

 

            Desi uneori talentul bate orice cunostinta in domeniul make-up-ului, o diploma este de un real folos pentru o eventuala angajare. Daca si dvs. va ganditi sa participati la cursurile de make-up Bucuresti asigurate de Academia Starline, sa stiti ca este o decizie inteleapta, pe care cu siguranta nu o veti regreta. Aici va veti dezvolta dorinta de a face ceva cu visul dvs. de a deveni make-up artist, dar veti acumula si un bagaj de cunostinte impresionant! Cursurile au ca scop formarea competentelor de baza a profesiei de make-up artist, si, pe baza diplomei, cursantul poate practica liber aceasta meserie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *