Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

acoperir galvanice
Casa si gradina

Preveniti coroziunea,folositi acoperiri galvanice

Coroziunea reprezinta fenomenul de degradare superficiala sau chiar in profunzime a metalelor sub actiunea factorilor fizico-chimici. Fiind un fenomen complex, in functie de gravitatea naturii fenomenelor care provoaca degradarea, coroziunea poate fi chimica sau electrochimica. Pentru a scapa de aceasta problema, firma noastra va pune la dispozitie o metoda foarte ieftina si in acelasi timp eficienta, este vorba de acoperirile galvanice, puteti avea parte de acestea la un pret destul de avantajos apeland la serviciile oferite de firma noastra SC Prisma Info SRL care va ofera un grad mare de seriozitate.

Acoperiri galvanice,metdoda de prevenire a coroziunii

Sub actiunea substantelor de natura acida sau bazica, metalele pot suferi anumite atacuri chimice sau electrochimice care determina aparitia coroziunii ( proces de alterare ). Coroziunea se manifesta asupra straturilor exterioare de la suprafata metalelor, ulterior trecand la urmatoarele straturi. Primul factor atacat de catre aceasta este stratul de vopsea iar viteza cu care acesta este atacat depinde de o multitudine de alti factori cum ar fi: umiditatea, moleculele de praf, durata expunerii la soare. Pentru a scapa de aparitia coroziunii, sfatul nostru este sa folositi tratamente termochimice care constau in acoperiri galvanice, acoperirea unui metal cu alt metal. Astefel piesele vor avea o rezistenta crescuta asupra coroziunii.

Beneficiul acoperirilor galvanice

Mereu v-ati dorit sa invingeti coroziunea simplu si rapid? Va faceti probleme pentru ca aceasta ataca cladirile, podurile, halele, depozitele de productie, navele, avioanele, piesele auto, aparatura medicala? Acoperirile galvanice sunt cel mai bun mod de a scapa de aceasta problema. Cu o multitudine de beneficii, veti reusi sa economisiti si sa nu va mai faceti griji de atacurile coroziunii. In primul rand, folosind aceasta metoda veti scapa de aspectul exterior neplacut, veti economisi bani deorece costurile sunt destul de mari pentru reconditionarea suprafetelor iar functionalitatea va fi una perfecta.

Ce va oferim cand vine vorba de acoperiri galvanice?

Frima noastra va vine foarte repede si util in ajutor atunci cand vine vorba de tratarea metalelor. SC Prisma Info va ofera o gama extinsa de acoperiri galvanice. Fie ca este vorba de instrumente muzicale, piese auto, accesorii, galvanizarea se face atat pe rame cat si in tamburi, gama de acoperiri cuprizand servicii de galvanizare electrochimica prin nichelare,fosfatare, alamire si zincare.

Avantaje privind acoperirea prin galvanizare

Din zecile de avantaje pe care le prezinta acoperirile galvanice, printre primele avantaje punctate in cazul galvanizarii se afla cel al reducerii poluarii mediului, deoarece acest procedeu nu implica solventi dauntori caresa poata afecta atat sanatatecat si mediul. Alte avantaje sunt: costul manoperii foarte redus in comparatie cu alte metode de prevenire a coroziunii, in cazul acoperirii cu zinc nu se pune problema de antrenare a unui incendiu deoarece acest strat de zinc nu este inflamabil, o astfel de metoda, de acoperire galvanica nu poate dura mai mult de cateva ore comparativ cu altele care ajung sa dureze chiar si cateva zile iar cel si cel mai avantajos este ca, cu ajutorul firemi noastre puteti profita de cele mai bun oferte, pentru mai multe detalii despre SC Prisma Info. SRL accesati urmatorul link: www.prisamainfo.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *