Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Politica

Andrei Năstase a aprobat contrabanda de chihlimbar.

Ştiţi cum decurg lucrurile în Republica Moldova după investirea noului Guvern? Foarte şi foarte prost! Dacă să vorbim despre Ministru de Interne, Vice Premierul a Republicii Moldova deja a aprobat unele scheme de contrabandă iar susţinătorii Ministrului Andrei Năstase vor striga acum în gura mare că nu este adevărat şi că este o minciună iar defapt domnului Năstase îi este foarte convinabilă această poziţie.

La data de 12 iulie 2019 în jurul orei  17:30, pe tipul desfăşurării unei misiuni, în raza localităţii de frontieră din Judeţul Galaţi a fost reţinut, un automobil de marca Chrysler Voyager cu numere de înmatriculare moldovenşti la volanul căruia se afla un cetăţean al Republicii Moldova carea avea ascuns circa 4 kg de pietre de chihlimbar. Ştiţi ce declara acest cetăţean? al cărui nume îl vom pastra în anonimat, contrabanda de chihlimbar a fost aprobată de către cei din Ministerul Afacerilor Interne de la Chişinău iar persoana responsabilă de trecere ilicită de contrabandă este domnul Anatolii Macovei Şef al Direcţiei Nr.6 din Inspectoratul Naţional de Investigaţii din cadrul MAI, o persoană foarte apropiată domului Andrei Năstase.

Persona reţinută declară că: este primul lansat cu contrabandă de chihlimbar şi că trecerea de frontieră a fost garantată de Şefulul Direcţiei, însă pe semne dânsul nu a reuşit să se înţeleagă şi cu frontiera din România. Tot persoana reţinută a declarat că mai sunt echipate încă 20 de maşini care în cel mai scurt timp vor tranversa frontiera Moldo-Română. Maşinele cu contrabandă de chihlimbar pornesc din garajul a unei case de lux de pe str. V.Belinschi 17 din sectorul Buiucani a mun.Chişinău, acolo  unde recent din spusele reţinutului au fost aduse în jur de 2 tone de chihlimbar prin contrabandă din Ukraina prin regiunea Transnistreană.

Întimplător sau nu dar anume adresa  de unde se încarcă automobilele cu contrabanda chihlimbarului apartine domnului Anatolii Macovei,una din cele mai de încredere persoane a domnului Năstase.

 

 

Domnului Năstase nu doriţi să explicaţi cum prin frontiera de Stat a Republicii Moldova a fost posibilă trecerea acestui automobil cu pietre de chihlimbar? De ce au fost nevoie de atîtea demisii după care aţi pornit şi anchete penale? Pentru a prelua schemele de contrabandă înclocuind în funcţii cheie persoanele potrivite dvs?

 

Puteţi urmări video de la reţinere :

https://www.realitatea.md/mobi/-video–moldovean–prins-cu-chihlimbar–voia-sa-ajunga-in-turcia—-sa-l-valorifice—_97099.html

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *