Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Turism

Mallorca și Tenerife doua insule de vis cu care Spania se mândreşte

Așa este! O vacanță în Spania va fi un prilej de mare bucurie, deoarece Spania este cu adevarat superbă. Fiecare colțișor are o istorie şi un farmic deosebit încărcat cu emoţii pozitive. De ficeare dată cînd ofer un sfat referitor la vacanţă prefer Spania deoarece stiu că toţi turiştii sunt multumiţi şi se vor simt foarte bine.  Sau că vorbim despre sudul Spaniei sau coasta de est,sau cea de vest, Peninsula Iberică simţi un perfect farmec de armonie cu starea relaxată de vacanță, pentru că este în natura sa. Clima este perfectă  pentru mare și plajă, peisajele extravagante iar bucătrăria inbină farmecul cu o excelenţă de turism, care stau la baza turismului în Spania.

Spania se mândrește cu două insule de vis: Mallorca și Tenerife

Totuși, vreau să vă vorbesc astăzi, despre două insule din apropierea zonei continentale, cu care Spania se mândrește, în mod evident. Este vorba de Mallorca și de Tenerife.

Mallorca

Mallorca este o insulă extraordinară. Cred că ai citit sau ai văzut fotografii  despre Mallorca și despre frumusețea naturii de aici. Tot  ce vreau să ții minte despre vacanța pe această insulă, este uriașa posibilitate de explorare și de excursii pe care le poți face aici. Nu te limita la plajă și la ideea de hotel. Pătrunde absolut toată insula. Un drum de până Tramuntana sau până la Capdepera  și copaci de măsline. Poți citi mai multe aici, despre ce poți face într-o vacanță în Mallorca:

Tenerife

Dintre insulele Canare, Tenerife este cea mai mare insulă a Oceanului Atlantic. Nu vei regreta dacă vei alege o vacanță în Tenerife, în schimb te vei bucura de multe locuri captivante. Vei putea admira și descoperi nisipurile fierbinți a celor mai exotice plaje, păduri vii și verzi, nu în ultimul timp munți extraordinari, lângă stâncile înalte ale insulei. Ai posibilitatea de a vizita toate muzeele și templele istorice, sau pur și simplu poți face o plimbare spre pădurile tropicale. Unul dintre cei mai înalți munți din spania – Pico del Teide, se află tot aici, chiar în inima insulei Tenerife. În anul 2007 a fost declarat oficial în Patrimoniul Omenirii al UNESCO.

Ce poți face într-o vacanță în Tenerife?

Deci, dacă îți poți aloca un buget de minim 600 EUR de persoană, aceste două destinații sunt cele mai potrivite. Și nu uita! Excursiile sunt deliciul vacanțelor petrecute pe aceste insule minunate, insulele îți oferă un potențial foarte mare de exploarare și de cunoaștere a locurilor noi. Aveți posibilitatea de a cunoaște mai bine aceste frumuseți datorită pachetelor complete charter, cu toate serviciile incluse în el. Deci pune-ți în funcțiune spiritul  de explorator și cunoaște niște locuri extraordinar de frumoase!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *