Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

design interior
Arhitectura - Constructii

Aspecte ale design-ului interior

Pentru a ne simti cat mai bine in locuinta in care traim, aceasta trebuie sa fie cat mai confortabila, intima, calduroasa, stilata si frumoasa. Dar pentru a avea aceste beneficii trebuie sa punem un mare accent pe design-ul interior al locuintei, deoarece doar acesta ne poate oferi toate beneficiile enumerate mai sus.

Design-ul interior nu trebuie sa fie neaparat unul la moda, in tendinte, deoarece moda se schimba cu timpul, iar peste cativa ani nu va mai fi aceeasi moda ca acuma. La fel ca imbracamintea, si design-ul interior la locuintei noastre trebuie sa ne exprime personalitatea.

Atunci cand ne dorim ca design-ul interior al locuintei sa ne exprime personalitatea trebuie sa ne gandim foarte bine la anumite aspecte care compun design-ul interior, cum sunt culorile, mobilierul, stilul si multe altele. Un aspect foarte important care compune design-ul interior la locuintei noastre sunt culorile, iar daca ne aventuram sa ne realizam chiar noi insine design-ul interior alegand culorile care credem noi ca se potrivesc s-ar putea ca dupa aplicarea acestora sa ne dam seama ca nu e chiar cea mai buna alegerea pe care am facut-o.

Culori folosite in crearea design-ului interior

Cele mai folosite culori in definirea unui design interior sunt atat nuantele mai agresive cat si cele mai calde. Culorile mai agresive sunt verdele, rosul, albastrul sau diferite combinatii de culori care va pot crea un design interior intr-un stil mai clasic cat si unul modern, in functie de nuantele de culori alese de dumneavoastra. Printre culorile calde se poate enumera galbenul care va poate crea in locuinta o senzatie de caldura, de proaspat, de soare care va lumineaza mai mult locuinta. Aceasta nuanta este cel mai adesea folosita la vopsirea bailor sau a holurilor.

Pentru a face o alegere buna in ceea ce priveste culorile, este recomandat sa apelam la un specialist in design interior care va lua in calcul atat stilul dumneavoastra de viata cat si culorile perdelelor si a mobilierului din camera, deoarece noi vom putea face greseala de a alege o nuanta care ar putea fi prea indrazneata sau prea sobra.

Design-ul interior conteaza extrem de mult, in modul cum este amenajat locul in care muncim sau in care locuim. In ziua de azi sunt aparute extrem de multe elemente care se incadreaza in domeniul design-ului interior si care ne permit sa alegem dintr-o gama extrem de diversificata. De aceea este indicat sa apelam la un specialist in design interior care ne poate ajuta sa ne cream un design interior care sa ne puna in valoare personalitatea dar si care sa fie in acelasi timp frumos si confortabil.Www.logosidesigninterior.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *