Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

termohidroizolatii
Arhitectura - Constructii

Cum se fac termohidroizolatiile?

Realizarea acestor termohidroizolatii se realizeaza cu ajutorul echipei noastre, deoarece ea trebuie sa aplice un strat de amorsa bituminoasa si astfel intreaga suprafata dispune de o aderenta maxima.

Netezirea suprafetelor face ca toate defectele suprafatei sa fie inlaturate, iar aceste termohidroizolatii sa fie aplicate foarte usor pentru ca dumneavoastra sa fiti incantat de serviciile pe care noi vi le punem la dispozitie.

Aceste termohidroizolatii se pot face cu ajutorul placii de beton armat, betonului de panta, dispune de o amorsa bituminoasa probabil pe toata suprafata ce urmeaza sa fie hidroizolata in cel mai scurt timp si mai dispune si de bariera de vapori care ajuta la rolul de difuzie.

In primul rand trebuie sa stiti ca aceste termohidroizolatii se fac cu ajutorul statului de membrana bituminoasa care are un rol aparte. Ea trebuie sa fie de aproximativ 4,4 sau chiar 5 kg pe metrul patrat, deoarece ea este armata cu un poliester care va protejeaza impotriva razelor ultra violete.

In al doilea rand, dispune si de un strat hidroizolant care dispune de o vata minerala sau chiar de o sticla spongioasa, care cu siguranta va face lucrul mult mai usor pentru ca ele se pot atasa si cu ajutorul unui adeziv.

In al treilea rand aceste termohidroizolatii sunt necesare daca dumneavoastra doriti sa va construiti o locuinta care sa fie exact pe plac si sa dispuna de toate protejarile de care aveti nevoie.

Ce reprezinta mai precis aceste termohidroizolatii?

Mai precis, aceste termohidroizolatii reprezinta complexitatea lucrarilor de care dumneavoastra dispuneti in momentul in care doriti mai multe etape de lucru. Toate aceste precizari sunt ajutate de oameni cu experienta, deoarece daca cineva care nu are experienta incearca sa faca aceste lucrari, rezultatul o sa fie catastrofal.

Aceste termohidroizolatii sunt si pentru terase, dar in special sunt pentru terasele circulabile. Prin circulabile intelegem faptul ca sunt populate si astfel noi adaugam un ton din moda de zi cu zi.

Materialele folosite pentru aceste termohidroizolatii sunt reprezentate de catre polistirenul extrudat, mai pe intelesul dumneavoastra, este procedeul de prelucrare a materialelor prin deformare plastica.

Cum ne putem informa despre aceste termohidroizolatii?

Daca dumneavoastra chiar puneti accentul pe aceste termohidroizolatii atunci cu siguranta o sa aveti nevoie de consultantul nostru. Aceste termohidroizolatii se fac la cald, pentru ca asa se prelucreaza materialul, pentru a putea sa ii dam o anumita forma.

Site-ul www.EuroPlastic.ro pe care noi vi-l punem la dispozitie la orice ora doriti dumneavoastra, pentru ca in acest fel o sa descoperiti toate informatiile de care aveti nevoie si astfel nu mai trebuie sa intrebati in stanga si in dreapta la ce sunt bune aceste termohidroizolatii.

Va informam ca primul strat al acestor termohidroizolatii dispune de cea mai buna membrana bitumioasa care este si autoadeziva si astfel este armata cu poliester, ori este armata cu fibra de sticla si astfel rezulta protejarea impotriva razelor ultra violete.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *