Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

panouri solare termice
Arhitectura - Constructii

Panouri solare termice

Panourile solare consitituie solutia ideala pentru toti cei care isi doresc sa profite de energia solara, cu costuri foarte mici. Puteti beneficia de apa calda menajera gratuit, doar datorita energiei solare utilizate in mod eficient si corect. In cazul in care si dumneavoastra cautati o varianta avantajoasa pentru panouri solare termice, va recomandam sa va adresati companiei Itechsol.

ITechSol- solutii inteligente

Aceasta companie, infiintata in urma cu 7 ani, avand capital 100% privat, se ocupa cu furnizarea de produse menite sa imbunatateasca considerabil stilul de viata al consumatorilor si in acelasi timp, sa scada consumul de resurse ale pamantului, prin utilizarea in mod eficient a energiei regenerabile. Firma colaboreaza cu furnizori de marca, cum ar fi: Thermia, Austria – Email, Steca Solar, Taco Nova, Westech Solar etc. Clientii din tara noastra au sansa de a beneficia de solutii economice, inteligente si avantajoase de producere a curentului electric. Firma se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. In cadrul firmei lucreaza o echipa de specialisti in domeniul energiilor termice si regenerabile, care isi dau interesul ca fiecare client care le solicita sprijinul sa se declare ulterior multumit ca a ales sa colaboreze cu ITechSol. Firma mai ofera clientilor sai si servicii de proiectare, consultanta, executie, training, customer service si logistica.

Ce produse se regasesc in oferta acestei firme, in afara de panouri solare termice?

La ITechSol gasiti pe langa panouri solare termice si numeroase alte produse: pompe de caldura, panouri solare fotovoltaice, metode de iluminat cu LED, turbine eoliene, cazane ecologice cu combustibil solid. Preturile difera in functie de produsul pentru care optati, insa sunt foarte avantajoase.

Ce fel de panouri solare termice puteti cumpara prin intermediul acestei companii?

De la aceasta firma, aveti acum posibilitatea de a alege dintr-o variata gama de panouri solare termice, produsul cel mai potrivit, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. De exemplu puteti opta pentru panouri solare termice cu tuburi vidate, cu 30, 22, 20, 18, 10 tuburi. Acestea au implementate tehnologii avansate, care va permit sa aveti confort pe toata durata anului. Pe site-ul firmei- panoultau.ro puteti gasi produsele comercializate, cu descrierea aferenta. Aceste panouri solare termice va ofera apa calda in mod gratuit, pe care o puteti folosi la toate activitatile obisnuite: dus, baie, spalat vase, spalat rufe etc. Este important de stiut ca indiferent pentru care model optati, primiti garantie.

Datele de contact ale firmei ITechSol, de la care puteti cumpara panouri solare termice

Prin intermediul acestei companii, daca veti alege sa cumparati panouri solare termice, puteti contribui la mentinerea unui mediu mai sanatos si in plus, dupa amortizarea investitiei, veti economisi multi bani. In cazul in care doriti sa luati legatura cu un specialist din cadrul firmei, aveti la indemana doua numere de telefon, o adresa de e-mail si un numar de fax. Alegeti asadar firma ITechSol pentru a cumpara panouri solare termice de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta. In mod sigur nu veti regreta ca ati optat pentru solutiile propuse de aceasta. ITechSol va asteapta pe ste-ul sau panoultau.ro sau in localitatea Peris, judetul Mures.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *