Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cablu FTP
Arhitectura - Constructii

Avantajele oferite de un cablu FTP de date

Compania noastra Castel Distribution ofera cele optime solutii pentru transmiterea datelor in deplina siguranta, inca din anul 2002. In oferta noastra veti putea sa regasiti o multime de produse destinate instalatiilor pentru multiple segmente rezidentiale, retail si industrial de talie mica sau mijlocie.
Pe site-ul nostru www.castel.ro veti putea sa gasiti o gama variata de servicii cum ar fi fibra optica, cablu incendiu sau alarma de incendiu, prize UTP, acumulatori stationari, baterii, cablu electric, sisteme paratraznetsi multe altele.
Daca sunteti in cautarea unor solutii ingenioase si eficiente atunci la Castel Distribution le veti putea gasi pe toate acestea la noi. Asadar daca aveti nevoie de produse din domeniul instalatiilor de orice tip sau de cablu FTP, de exemplu, va asteptam sa consultati oferta noastra.

Ce nu stiati despre un cablu FTP?

Majoritatea pot incurca cu o usurinta destul de mare un cablu FTP cu un cablu UTP iar pentru a nu exista astfel de erori mai departe vom vedea ce este defapt un astfel de cablu.
Cablul FTP transmite semnalul mai eficient si are o protectie mai buna inpotriva interferentelor de natura electromagnetica externa, FTP (Foiled Twisted Pair) este un cablu facut din patru perechi de fire torsadate, aceste fire fiind invelite cu o folie de ecranare, exterioara, avand ca scop protejarea impotriva interferentelor externe.
Cablurile FTP se clasifica in mai multe categorii iar fiecare dintre acestea are propriile caracteristci. Dar dintre toate, o categorie mai aparte este reprezentata de cablu FTP de date. Aceste cabluri se folosesc pentru transmisia de date si pot avea lungimi ce pot atinge si 100 de metri. Cablurile FTP de date prezinta un mare avantaj si anume ca rezista foarte bine la conditii meterologice extreme, adica la temperaturi de -20 sau + 60 0 C, ploaie, ninsoare, chiciura etc.
Cablurile FTP se intrebuinteaza in cadrul retelelor de calculatoare, iar scopul lor este de a transmite cat mai bine semnalele digitale si cele analogice. Acestea pot fi achizitionate de la Castel Distribution, un magazin online pe care l-am creat in scopul de a va oferi o varietate de cabluri de inalta calitate la cele mai bune preturi.
Daca doriti sa va bucurati de calitatea pe care o ofera produsele noastre atunci alegeti cablu FTP de la noi.

O companie care intelege nevoile clientilor si cunoaste ce tip de solutie se potriveste cel mai bine

Inca din anul 2002, de cand s-a infiintat magazinul nostru online si intreaga afacere in sine, ne-am concentrat sa adunam cele mai reprezentative produse pentru a putea sa va oferim solutii complete si competente pentru transmiterea datelor.
In concluzie despre acest cablu FTP putem spune ca datorita caracteristicilor extraordinare pe care le ofera pentru transmiterea datelor este una dintre cele mai performante solutii.
Castel Distribution este cu siguranta una dintre acele companii care se claseaza in topul profesionistilor din domeniu. In special daca doriti sa achizitionati cablu FTP trebuie sa va orientati in primul rand catre un magazin online care sa va poata oferi increderea si profesionalismul pe care il cautati. Castel Distribution va poate oferi toate acestea si chiar mai mult decat atat. Pentru a comanda produsele noastre nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.castel.ro.

.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *