Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

sticla-vopsita
Arhitectura - Constructii

Solutii de amenajari interioare prin placari cu sticla vopsita de la Vitrax

Vitrax este o companie specializata in furnizarea produselor din sticla, la un raport avantajos calitate – pret. Motivele pentru care merita sa ne alegeti drept partener sunt multiple: furnizam cele mai inovative si calitative elemente pentru amenajari interioare si asiguram rezultate si efecte vizuale deosebite. Impreuna cu experienta noastra in domeniu va putem oferi cele mai optime solutii pentru amenajari interioare dar si o gama variata de produse printre care amintim panouri din sticla voprsita, cabine de dus, vitralii, usi din sticla si multe altele. Pentru a descoperi oferta noastra completa de produse va asteptam pe site-ul nostru www.vitrax.ro.

Avantajele pe care le ofera sticla vopsita

Descoperiti chiar astazi avantajele pe care vi le ofera posibilitatea de a va placa interioarele cu sticla vopsita. In special datorita faptului ca ideile de amenajari interioare cu ajutorul unor materiale clasice cum este faianta nu mai prezinta un interes atat de mare si atunci aceste placari cu sticla vopsita pot sa inlocuiasca cu succes materialele clasice.
Un prim avantaj pe care il prezinta panourile din sticla vopsita este varietatea cromatica si posibilitatea de a le personaliza dupa bunul plac. Se pot utiliza in orice tip de spatiu al locuintei incepand de la bucatarii, bai, holuri si pana la dormitoare. Vor oferi un aspect deosebit si original in acelasi timp.
Daca utilizati sticla vopsita imprimata digital atunci va veti putea asigura ca spatiul amenajat in acest mod va capata unicitate si personalitate proprie. Un alt avantaj care insoteste aceste placi din sticla vopsita este ca, astfel veti putea sa scapati de rosturile inestetice unde se acumula mizeria si totodata veti putea sa mentineti igiena intr-un mod mult mai corespunzator.

Imbunatatirea aspectului interior cu ajutorul unor materiale suplimentare

Sticla vopsita are rolul de a imbunatati calitatea unui spatiu prin integrarea unor elemente de iluminat sub forma de benzi de lumina sau LED-uri. Prin iluminare sau oglindire un spatiu devine in mod vizibil mai mare si, poate sa ofere senzatia de ordine si relaxare.
Din punct de vedere al montajului putem spune ca este deosebit de usor de realizat. Tot ceea ce aveti nevoie este un pic de atentie si materiale de inalta calitate care sa ii asigure rezistenta. Daca sunteti reticenti in ceea ce priveste rezistenta acestor panouri din sticla vopsita trebuie sa va spunem ca prezinta o durabilitate remarcabila dar si o rezistenta pe masura.
La fabricare sticla vopsita este securizata astfel ca riscul de ranire sau de spargere este eliminat, fiind necesara o forta deosebit de mare pentru a putea sa o spargeti.

Pentru comenzi si alte informatii nu ezitati sa ne contactati

Daca inca nu v-ati convins de calitatile minunate pe care o ofera sticla vopsita atunci asteptam sa ne contactati pentru a obtine mai multe informatii sau sa intrati pe site-ul nostru www.vitrax.ro.
In concluzie putem spune ca aceasta sticla vopsita este deosebit de utila in amenajari interioare reusind sa ofere intregului spatiu originalitate si personalitate proprie. Asadar, va asteptam solicitarile si comenzile pentru a va realiza amenajari interioare unice exact asa cum va doriti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *