Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Aveti nevoie de un certificat energetic intr-un timp foarte scurt? Incercati pe site-ul certificat-rapid.ro!

Sunteti convins ca nu veti gasi nicaieri o echipa de specialisti care sa va ajute cu eliberarea unui certificat energetic intr-un timp foarte scurt? Nu aveti incredere in orice firma fara un renume si un portofoliu de clienti bogat? Ce-ar fi sa incercati sa va gasiti solutia in mediul online? In ziua de azi, oamenii comanda haine, alimente, gadget-uri, electrocasnice, carti de pe internet, de ce nu ar comanda si un certificat energetic tot online? Site-ul specializat certificat-rapid.ro va ajuta in demersurile dvs., eliberandu-va in cel mai scurt timp, intr-un interval de pana in 24 de ore de la data vizionarii imobilului de catre specialist, un certificat energetic corect si complet! Firma Enermed Impex SRL, reprezentata in mediul online de site-ul certificat-rapid.ro va asteapta pentru eliberarea de certificate energetice in Bucuresti, Ilfov, Arges, Prahova, Brasov, Cluj, Giurgiu, Timis, Tulcea si Constanta.

Certificatul energetic de care aveti nevoie, acum comandat online de pe certificat-rapid.ro

Cu siguranta cunoasteti importanta unui certificat energetic. Fara acesta, nu putem vinde sau achizitiona un imobil. In plus, certificatul energetic ajuta noii proprietari sa isi faca o parere despre performanta energetica a apartamentului sau casei achizitionate. Echipa certificat-rapid.ro este formata din doctori ingineri cu o experienta de peste 18 ani in domeniul energetic, fiind atestata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Astfel, auditori energetici de gradul I va vor elibera certificatul energetic de care aveti nevoie.

In ceea ce priveste tarifele pentru eliberarea certificatelor energetice, acestea sunt foarte bune. Asadar, pornesc de la putin peste 100 de lei si se incadreaza bugetului oricarui proprietar. Pentru a consulta oferta din judetele mai sus mentionate, de certificat energetic, va invitam pe site-ul certificat-rapid.ro! Dupa ce vi se va elibera certificatul, dvs.  il puteti ridica direct de la sediu sau profesionistii certificat-rapid.ro vi-l pot expedia la domiciliu in schimbul unei sume modeste. Certificatul energetic este documentul indispensabil, eliberat in conditiile legii, avand o valabilitate de zece ani, cu rolul atestarii performantei energetice a unei cladiri. Pentru eliberarea unui certificat energetic aveti nevoie doar de planurile de arhitectura ale imobilului si memoriul de arhitectura.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine un certificat energetic in conditii legale si decente de la certificat-rapid.ro?

Pentru ca dvs. sa intrati in posesia unui document atat de valoros, un certificat energetic, este necesar sa contactati echipa certificat-rapid.ro prin intermediul site-ului, prin intermediul numerelor de telefon afisate acolo, urmand ca o echipa sa se deplaseze pentru efectuarea masuratorilor de specialitate. Eliberarea certificatului energetic se face in conditii legale, intr-un timp foarte scurt, pentru ca dvs. sa intruniti toate conditiile obligatorii achizitionarii sau vinderii acestuia. Fie ca optati pentru certificat energetic pentru blocuri de locuit, cladiri de birouri sau de invatamant, spitale, hoteluri sau restaurante, cladiri destinate activitatilor comerciale, va invitam sa luati legatura cu profesionistii certificat-rapid.ro!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *