Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Axa Service comercializeaza poduri rulante

Pentru a transporta marfa dintr-un loc in altul ai nevoie de poduri rulante de cea mai buna calitate. Pentru produse rezistente apeleaza la firme specializate in domeniu. Apeleaza la Axa Service! Compania care va realiza utilajele de care ai nevoie in cel mai scurt timp si la cele mai mici costuri.

Pentru poduri rulante apeleaza la Axa Service

Infiintata in anul 1994, compania Axa Service ofera clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi. Din gama variata de produse pe care le comercializeaza fac parte: radiocomenzi macarale, cabluri tractiune antigiratorii, convertizoare de frecventa, limitatoare fine cursa, motoare electrice, contactori, intrerupatoare automate, encodere, angrenaje, reductoare, controlere industriale joystick, echipamente electrice, poduri rulante, macarale portal, etc.

In plus compania se ocupa si de urmatoarele servicii: proiectare instalatii de ridicat, reparatii poduri rulante, telescopare macarale turn, automatizari industriale, executie tablouri electrice, demontare macarale turn, confectionare ancoraj macarale turn, intretinere macara turn, intretinere poduri rulante, montare macarale turn, etc.

In felul acesta vei angaja o singura firma pentru proiectarea, executia, montarea si mentenanta utilajelor de care ai nevoie. Personalul calificat care se ocupa de toate aceste aspecte beneficiaza de experienta acumulata pe parcursul mai multor ani.

Podurile rulante pe care Axa Service le comercializeaza sunt fabricate de compania OMIS. O firma bine cunoscuta in Europa, ce se afla in topul companiilor de specialitate. Astfel ai garantia ca produsele pe care le achizitionezi sunt lucrate la standarde inalte. Pretul de cumparare fiind accesibil si deloc costisitor.

Poduri rulante necesare in orice industrie

Compania comercializeaza poduri rulante monogrinda (alcatuite dintr-o singura grinda) pentru sarcini mai usoare, sau poduri rulante bigrinda (alcatuite din doua grinzi) pentru sarcini grele. Forma si dimensiunea ramanand la latitudinea clientului. Podurile rulante sunt utilizate pentru ridicarea si mutarea materialelor. Aceste utilaje sunt folosite in diferite industrii, in fabrici, in otelarii, si in multe alte domenii. Prezinta un nivel inalt de rezistenta si durabilitate. In plus, deoarece sunt situate la inaltime, nu ocupa spatiu la sol.

Materialele care stau la baza podurilor rulante sunt de calitate superioara. Modul in care sunt construite podurile rulante ofera siguranta, neexistand pericolul ca marfa sa cada, sau ca intreg ansamblul sa cedeze. Utilajul permite deplasarea pe grinzi a produselor de mare tonaj fara sa existe riscuri umane sau materiale.

Confectionate la cele mai inalte standarde, podurile rulante prezinta o serie de caracteristici: proiectarea si executia se realizeaza in cel mai scurt timp, montarea si intretinerea se efectueaza cu usurinta, nu ocupa spatiu la sol, suporta greutati variate in functie de preferinte, sunt rezistente, fiabile, functioneaza un timp indelungat, datorita modului de asamblare nu prezinta riscuri, sunt stabile, prezinta siguranta in functionare, apartin unei marci de renume, si lista poate continua.

Daca esti interesat de produsele distribuite de compania Axa Service, nu ezita sa ne contactezi. Intra pe pagina online AxaService.ro pentru mai multe detalii. Ne poti contacta printr-un mesaj accesand sectiunea Contact, sau ne poti gasi apeland la numarul de telefon 0749.217.981. Te asteptam indiferent ca esti interesat de poduri rulante sau orice alt utilaj.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *