Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Tehnologie

Bendkopp – tehnici de asamblare si fixare dupa standarde europene

Daca ai suruburi EN 14399-1, stii ca fixezi ce ai nevoie cu ele fara probleme. Standardele europene de calitate de genul EN sunt gandite ca tu, consumatorul, sa fii multumit de achizitie.

Suruburile bune tin totul laolalta, iar cele mai bune sunt certificate cu marcajul CE de calitate superioara aprobata de Uniunea Europeana. Atunci cand ai un proiect serios, pe care vrei sa-l construiesti ca la carte, chiar si cea mai (aparent neinsemnata) resursa trebuie verificata din punct de vedere al calitatii. Alegerea materialelor poate conta enorm in rezistenta structurii pe care o ai in vedere, incluzand pana si cel mai mic surub infiletat undeva. Atata timp cat uneltele, echipamentele si materialele pe care le intrebuintezi respecta standardele responsabile de calitate impuse, ti se garanteaza ca proiectul tau va fi sigur si durabil.

Cerintele au devenit tot mai diversificate in pietele orientate spre calitate, timp si costuri, deci inclusiv in domeniul tehnicii de asamblare si fixare. Bendkopp este o companie responsabila ce ofera solutii optime tocmai in scopul de a raspunde cerintelor de toate felurile.

Ce inseamna daca surubul e certificat CE?

Marcajul CE (Conformity Europeans) reprezinta o dovada ca produsul indeplineste cerintele standardelor si directivelor europene. Avand acces la un stoc vast de articole standard si speciale cu certificare CE, clientii Bendkopp beneficiaza de servicii personalizate in functie de nevoile lor de achizitie.

Managementul din cadrul Bendkopp acorda o deosebita atentie cerintelor clientului dar si cerintelor legale aplicabile in acelasi timp. Astfel ca a implementat o politica proprie privind calitate, bazat pe sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2000 certificat in 2006.

Bendkopp comercializeaza toata gama de suruburi EN 14399-1, EN 14399-4, EN 14399-6 si EN 15048 pentru structuri metalice certificate CE. Aceste suruburi sunt de o calitate ireprosabila apreciata in toata Europa de meseriasi.
Ce mai cuprinde gama de produse Bendkopp?

In scopul de a se ridica la asteptarile oricarui client, BENDKOPP are in prezent disponibilitatea de a livra din stoc mai mult de 25.000 de articole diferite.

Gama produselor, mai ales categoria organelor de asamblare, s-a diversificat in ultimii ani pe multe ramuri ale industriei, un loc important il ocupandu-l industria constructiilor civile.

Printre cele mai importante produse comercializate se enumera organele de asamblare pentru lemn, tabla, autoforante, confectii metalice, constructii civil-industriale, amenajari interioare, industria alimentara / chimica / energetica/ electrotehnica / petrochimica / a gazelor etc..

Materialele din care sunt fabricate produsele Bendkopp sunt de calitatea cea mai inalta: oteluri aliate, aluminiu, cupru si inox. In plus, sunt acoperite galvanic sau prin alte metode chimice

Din import sau executate in tara, produsele respectata standarde internationale precum DIN, ISO, AISI si STAS. Au caracteristicile mecanice corespunzatoare fiecarei grupe 4.8-12.9.

De asemenea compania le ofera clientilor si o gama variata de unelte, scule de mana-electrice-pneumatice-aschietoare, echipamente de protectie, consumabile industriale, adezivi si izolanti.

Avand legaturi stranse cu cei mai puternici furnizori din Europa, Bendkopp pot oferi produse cu certificari in industria de automobile, industria de aeronave, in sectorul feroviar si naval.

Bendkopp e gata sa-ti indeplinesc asadar toate cerintele, de la piese standard pana la organele de asamblare la comanda, cu toate testarile si certificatele necesare. Gama extinsa de produse, cu un stoc de marfa de aproximativ 3000 de tone, le da posibilitatea de a onora majoritatea comenzilor la termenele stabilite. La nevoie, comenzile speciale sunt onorate din import in 15 zile lucratoare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *