Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

generatoare de sudura
Tehnologie

Generatoare de sudura stationare de la Mix Equipment

Generatoarele de sudura sunt echipamente motorizate care se folosesc in industrie si care produc curent electric. Sunt folosite si in agricultura sau comert.

Daca sunteti in cautarea unui generator de sudura de buna calitate pe care sa il folositi pentru o perioada lunga de timp puteti contacta compania Mix Equipment. Desi nu are o vechime mare pe piata, firma oradeana ofera produse performante datorita parteneriatelor cu producatori de renume din domeniul echipamentelor industriale motorizate. Unul dintre asociati are o experienta de peste 10 ani in functii de conducere in companii de profil din tara si din strainatate, iar celalalt este un profesionist entuziast care isi doreste ca prin actiunile sale sa obtina intotdeauna satisfactia clientilor. Pretul avantajos al produselor comercializate e un alt motiv sa deveniti client al firmei Mix Equipment.

Generatoarele de sudura stationare poarta si denumirea de grupuri electrogene stationare. Sunt potrivite pentru situatiile in care nu este posibila conectarea la o retea de electrificare. Pot fi folosite cu succes si atunci cand intervine o pana de curent. Nivelul lor de vibratii e scazut si sunt destul de silentioase. Consumul de combustibil al generatoarelor stationare comercializate de firma Mix Equipment e redus. Societatea ofera celor interesati generatoare de sudura produse de compania italiana Genset. Acestea folosesc motoare care apartin marcilor Kubota, Deutz, Yanmar, Perkins, Lombardini si Honda.

Generatoarele de sudura stationare Genset sunt compatibile cu mai multe tipuri de sudura: CAG, adica taiere cu electrod de carbon, SMAW, adica sudare cu electrod obisnuit, MIG, adica sudare in atmosfera protectoare cu fir continuu si TIG, adica sudare in atmosfera protectoare cu electrod de tungsten.

De ce sa alegi un generator de sudura stationar?

Un generator de sudura stationar e prevazut cu buson antifurt, rezervor demontabil, sonda pentru combustibil si panou electric. Generatorul e dotat cu sistem electronic de control, rolul acestuia fiind stabilizarea tensiunii furnizate. Carcasa echipamentului e izolata ignifug si fonic. Produsul are in componenta sa o turbosuflanta prevazuta cu sistem de ungere, un electromotor, o toba de esapament supradimensionata, un sasiu cu ochi de ridicare, un filtru de aer supradimensionat, robineti de golire, un senzor de colmatare si un sistem de inchidere cu cheie.

Pe langa generatoare de sudura stationare, Mix Equipment comercializeaza si generatoare de sudura mobile si portabile. Alte produse pe care compania le pune la dispozitia celor interesati sunt sursele UPS, motoarele termice diesel, instalatia de irigat cu tambur, motoarele diesel generatoare de curent, turnurile de iluminat, motoarele diesel pentru ambarcatiuni, motoarele diesel pentru utilaje de constructii si motoarele diesel pentru utilaje agricole.

Generatoarele de sudura stationare marca Genset sunt rezistente si robuste. Utilizarea lor ofera siguranta si se poate alege intre modele care functioneaza cu motorina si modele care functioneaza cu benzina.

Daca nu ai luat inca o decizie in ceea ce priveste achizitionarea unui generator de sudura stationar, specialistii companiei oradene Mix Equipment iti pot raspunde la toate intrebarile. Ii poti contacta prin formularul de pe site, prin e-mail sau printr-un apel la unul dintre numerele de telefon de pe pagina oficiala.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *