Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

ProdcomBilc te invata avantajele tiglei metalice

Acoperisurile din tabla tip tigla sunt acoperisurile cele mai moderne, sigure si ecologice pentru caminul tau. Vine un moment in viata ta cand decizi ca vrei un astfel de acoperis deasupra capului. Fie ca este vorba de o casa cu totul noua sau planuiesti o renovare. Cine nu ar prefera un acoperis modern si sigur pentru familia sa? Atunci cand decizi sa montezi un astfel de acoperis, este de preferat sa iei legatura cu niste comercianti de materiale de constructie bune cu care te poti si consulta.  Unii din cei mai respectabili consultanti si comercianti de materiale de constructii de top sunt gospodarii de la ProdcomBilc.

O companie care te trateaza cu respect, dorind sa-si multumeasca clientii oferind servicii de buna calitate. Munca lor este dedicata caselor rezistente si comode.

Gama de produse comercializate de Prodcom Bilc este una diversficata si de cea mai buna calitate. Furnizorii care produc materialele companiei sunt firme respectate in domeniu.

Cele mai recente realizari ale lor sunt case frumoase de diferite dimensiuni in care au fost folosite diverse materiale rezistente.  Acestea pot fi privite intr-un portofoliu de nota 10 in care sunt mentionate materialele utilizate la construire.

Vrei sa stii care sunt avantajele tiglei metalice?

Acest tip de tigla este foarte recomandat pentru constructii noi sau renovari, fiind fabricat dintr-un otel de calitate superioara.

Tabla tip tigla are o greutate semnificativ mai redusa fata de cea obisnuita din ceramica, fiind de numai 5 kg/mp. Greutatea redusa permite ca montarea sa fie finalizata mai repede si mai simplu. In plus, greutatea redusa favorizeaza structura cladirii, reducand costurile construirii.

Reprezinta o solutie optima. Pe baza unui plan al invelitorii furnizat de client sau de montator,  o echipa optimizeaza necesarul de tabla la lungimile standard sau speciale si necesarul de accesorii, rezultand astfel o reducere a pierderilor de material si implicit a costurilor.

Este foarte rezistenta. Durata medie de viata a produsului este de 50 de ani. Datorita unor straturi speciale, tigla metalica ramane protejata impotriva coroziunii. Este proiectata sa reziste la orice, de la vant si ploaie abundenta la incendii sau cutremure.

Se monteaza usor. Fiind realizata din placi de dimensiuni mari, metigla se monteaza rapid si cu usurinta. Din doi timpi si trei miscari e gata acoperisul. Iar decupajul este facut dupa contur. Are un tip de decupaj cu aspect deosebit de placut, fiindca imbinarile intre placi sunt aproape invizibile.

In plus, isi pastreaza culoarea vreme indelungata. Datorita stratului protector, isi pastreaza 95% din culoarea intiala indiferent de conditii. Paleta larga de culori RAL disponibile face ca metigla sa se potriveasca oricarui tip de acoperis, de la rezidente sau cladiri de birouri pana la biserici. Acoperisurile din tigla metalica pot fi realizate in diverse culori clasice sau moderne.

Se poate aplica pe acoperisuri cu panta intre 14 si 90 de grade. Poti opta pentru panouri debitate la comanda. Livrata de ProdcomBilc, vine cu o gama completa de componente si accesorii. Un aspect important pe care n-ar trebui sa-l uitam este si faptul ca un acoperis de acest fel este ecologic.

Daca te-ai hotarat ca iti trebuie un acoperis din tigla metalica, contacteaza compania ProdcomBilc.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *