Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

bicicleta pliabila dahon
Magazin online

Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri

Bicileta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri este una dintre cele mai calitative si mai convenabile biciclete de la Dahon, ideala atat petru oras cat si pentru drum accidentat. Aceasta bicicleta este foarte comoda si practica iar sportul practicat pe ea este o adevarata placere. Bicicleta pliabila Dahon este una dintre cele mai cautate biciclete de pe piata caci satisface atat nevoile biciclistului ce se grabeste la munca cat si ale celui care este dornic de aventuri si iubeste drumetiile.

Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri pentru oras

Acest model din gama bicicletelor Dahon este ideal pentru oras. Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri este usoara, usor de manevrat si este comoda. Daca va plac plimbarile in oras cu bicicleta sau daca folositi bicicleta in oras pentru a evita traficul, bicicleta pliabila Dahon este ideala pentru ca, oricand o puteti plia si puteti lua traseul, oricand o puteti plia si puteti chema un taxiul, fara sa va ganditi ca nu va incapea in portbagaj.

De asemenea, bicicleta pliabila Dahon este perfecta pentru plimbarile in oras datorita faptului ca este usor de controlat si de manevrat, fiind perfecta atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri pentru drum accidentat

Asa este ideal pentru oras, este ideal si pentru teren acidentet pentru ca acest model de bicicleta este dotata cu suspensii atat pe fata cat si pe spate. Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri are in fata suspensia pe paralelogram deformabil iar in spate pe cilindru pneumatic iar acest lucru face mai comod drumul.
Daca va plac drumetiile si aventurile, acesta bicicleta pliabila Dahon este perfecta pentru voi caci nu numai ca este usor de transportat si usor de manevrat dar amortizeaza fiecare groapa, fiecare denivelare, transformand drumul intr-o distractie maxima.

Indiferent ca faceti drumetii cu prietenii sau mergeti pe camp pentru a admira peisajele, bicicleta pliabila Dahon va imbina placutul cu utilul iar voi nici nu veti simti ca drumul are denivelari.

Detalii tehnice bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri

Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri este un model sport, are doar 12 kg, 8 viteze si poate suporta 120 de kg. Aceasta bicicleta pliabila Dahon are cadru din aluminiu, pipa radius, dunga reflectorizanta pe anvelope, pedale pliante si rotile de 20 inch.

Butuc fata si spate Asses, maneta schimbator indexet texist shifter iar toate peisele sunt de o calitate superioara facand acasta bicicleta pliabila Dahon performanta si foarte practica.
Acest model de bicicleta pliabila Dahon este ideal atat pentru barbati cat si pentru femei, ideal atat pentru oras cat si pentru teren accidentat, ideal atat pentru a evita ambuteiajul cat si pentru a te distra facand drumetii.

Bicicleta pliabila Dahon Jetstream P8 urbanite gri are toate calitatile unei biciclete ideale, incepand de la capacitatea de a se plia si pana la comoditate, siguranta si performanta iar Provelo ofera posibilitatea de a o achizitiona in rate, asa cum veti vedea si pe site ul www.provelo.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *