Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

apartamente noi iasi
Imobiliare

Alegeti apartamente noi Iasi ca si o investitie pe termen lung

Investind intr-o locuinta, de cele mai multe ori ne gandim ca banii nostri sunt in perfecta siguranta. Insa cert este ca acest aspect va depinde si de calitatea locuintei in care investim si de multe alte aspecte. Daca achizitionati de pilda un apartament sau o vila si ulterior doriti sa il/o vindeti, trebuie sa va asigurati de unele aspecte esentiale, intre care si pozitionarea acestuia/acesteia.

Iata de ce va recomandam deci apartamente noi Iasi cu una sau cu doua camere, in complexul rezidential Young Residence. Aveti aici o multime de avantaje, pe langa o calitate excelenta a cosntructiilor in sine si a materialelor folosite si o pozitie excelenta.

Alegeti-va dintre apartamente noi Iasi unul apropiat de mijloace de transport in comun

Iata inca unul dintre numeroasele avantaje oferite de apartamente noi Iasi din complexul rezidential Young Residence: faptul ca va veti situa in apropiere de statiile de mijloace de transport in comun.

Acest complex se afla in zona Carrefour Felicia, deci va veti afla la doar cateva minute de Iulius Mall si la mica distanta si de zona centrala. Aceasta este usor accesibila deci, fie ca veti utiliza masina persoanala, fie ca veti dori sa utilizati mijloace de transport in comun.

Ganditi-va cat de mult mai simple sunt lucrurile atunci cand aveti posibilitatea rapida si simpla de deplasare chiar si cu mijloacele de transport in comun. Nu depindeti astfel de programul nimanui, nu va trebui sa asteptati dupa nimeni, va puteti rezolva rapid orice problema, puteti duce copiii la scoala usor sau pot merge ei singuri cu usurinta cand sunt mai marisori.

Aspectul de a va afla in apropiere de o statie de mijloace de transport in comun este unul esential atunci cand alegeti o locuinta, iar cu apartamente noi Iasi in complexul Young Residence acest aspect este pe deplin indeplinit.

De ce sa nu fiti aproape si de un centru comercial cand alegeti intre diversele apartamente noi Iasi?

Inca un aspect de care e bine sa tineti cont cand alegeti o locuinta: cat de aproape va vet situa de un centru comercial? E ca si cand mergeti in concediu: cu siguranta ca ati sesizat cel putin o data ca daca doriti un concediu mai ieftin intr-o oarecare locatie, mai ales in afara tarii, este bine sa cautati o cazare aproape de un centru comercial. Astfel, puteti cheltui mult mai putini bani pentru mancare, intrucat aceasta va fi mult, mult mai ieftina decat la restaurant.

Ei bine, la fel este si cand va ganditi sa achizitionati o locuinta. E bine sa aveti in preajma un cenrtu comercial, astfel incat sa stiti ca va puteti face cu usurinta cumparaturile la preturi convenabile in fiecare zi. Cu apartamente noi Iasi in complexul Young Residence va situati la doar 200 m de Centrul Comercial Carrefour Felicia și Egros. Tot aici veti regasi si o gama vasta de alte servicii si produse de care poate aveti nevoie cum sunt cele din farmacii, spalatorie auto, servicii bancare chiar, petshop-uri, cafenele, coafor, etc.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *