Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cablu incendiu
Magazin online

Cablu incendiu

O parte dintre noi, incepem sa punem tot mai mult accent pe calitate, atunci cand ne interesam despre un anumit produs si luam in calcul cumpararea acestuia. Este adevarat ca si pretul este foarte important si uneori chiar ne influenteaza decisiv alegerea, insa, dincolo de acest aspect, calitatea produsului este mai importanta. Un produs de inalta calitate va tine mai mult, va prezenta mai putine riscuri si va putea fi folosit la capacitate maxima. Daca aveti nevoie de cablu incendiu si nu stiti inca de unde puteti sa le cumparati, va recomandam sa consultati si oferta pe care v-o propune cunoscutul magazin Castel Distribution.

Ce produse comercializeaza magazinul Castel Distribution?

Acest magazin vine in intampinarea clientilor sai cu o variata si bogata gama de produse, intre care se numara si: acumulatori, corpuri de iluminat, fibra optica, cablu profibus, cablu ftp cu sufa, cablu alarma efractie, retelistica, surse de iluminat, instalatii termice, electrice, cablu incendiu etc. Produsele provin de la producatori seriosi, cu credibilitate pe plan international si bineinteles si in tara noastra.

Ce trebuie sa stiti despre cablu incendiu?

Cablurile de incendiu se folosesc in domeniul comunicatiilor interne, prin transmiterea semnalelor digitale si analogice. Ecranul are rolul de a oferi protectie impotriva interferentelor electromagnetice. Un astfel de cablu incendiu poate sa fie cu rezistenta la propagarea flacarii- are culoare portocalie sau normal- are culoare rosie, de obicei. Printre tipurile cel mai des folosite si apreciate de catre clienti se numara: cablu incendiu JEHSTH E90 1X2X0.8, cablu incendiu JHSTH E 30 1X2X0.8, cablu incendiu JYSTY 1X2X0.8. Un cablu incendiu leaga toate echipamentele din cadrul unui sistem de alarma.

Care sunt conditiile de livrare atat pentru cablu incendiu, cat si pentru restul produselor?

Clientii care doresc sa cumpere cablu incendiu sau alte produse de la Castel Distribution, trebuie sa stie ca pot beneficia de conditii foarte avantajoase de livrare. Comanda minima trebuie sa fie de 100 de lei, fara TVA, iar livrarea se efectueaza prin intermediul unei firme de curierat rapid atat in Bucuresti, cat si in restul tarii sau prin intermediul soferilor firmei Castel Distribution, in cazul celor din Capitala si imprejurimi. Daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei, beneficiati de transport gratuit. Preturile produselor sunt convenabile, calitatea lor este foarte buna, iar conditiile de livrare sunt avantajoase; iata cel putin trei motive pentru care puteti apela cu incredere la aceasta firma pentru a cumpara de aici cablu incendiu sau alte produse de care aveti nevoie, fie in gospodarie, fie la locul de munca.

Care sunt modalitatile prin care puteti intra in contact cu angajatii acestei firme?

Firma va asteapta sa ii descoperiti ofertele, pe site-ul castel.ro. Totodata, detalii in plus, puteti sa obtineti si daca sunati la unul din numerele de telefon de pe site. Punctul de lucru al firmei se afla in judetul Ilfov, in localitatea Popesti Leordeni, la adresa strada Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr 14. Comandati acum cablu incendiu de la Castel Distribution si va veti bucura de cea mai buna oferta de pe piata.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *