Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

proiecte de case
Arhitectura - Constructii

Proiecte de case de la Crihan Construct

Constructia caselor are ca si principal element pentru client, costul acesteia. Intrebarile beneficierului proiectului casei pe care si le pune, sunt in primul rand legate de costul pe care il va avea la rosu dar si costul final, atunci cand va fi finisata si apoi predata la cheie, urmand apoi sa stabileasca modul de lucru pe care o sa-l aleaga, adica in regie proprie sau fiind construita de catre o firma. Toate astea au ca si scop la final, sa fie construita o casa, in mod temeinic.

Grija cu privire la aceste costuri, duce spre alte probleme cat si realitati legate de piata de constructii, costuri legate de modalitatea de executie a casei cat si a firmei pe care decidem sa o alegem si deasemenea de materialele ce sunt folosite de catre aceasta.

Cu totii ne dorim sa putem avea o casa cu niste pereti drepti, care sa aiba fundatii solide, cu izolatii si cu acoperisuri care sa fie bine montate, avand instalatii cu o durata de viata mare, cu finisaje ce trebuei sa fie facute intr-un mod corect si ingriit.

In ceea ce privesc materialele, este indicat ca acestea sa nu aiba o provenienta indoielnica, iar fierul cat si betonul ce sunt folosite in cadrul constructiei sa fie de calitatea cea mai buna, cu termoizolatiile si cu hidriozolatiile care sunt la fel.

Pentru casa care e executata de catre o firma profesionista in cadrul proiectelor de case, e bine sa ne asteptam la oferte si la deviz ce nu trebuie sa cuprinda alte costuri ascunse, sau materiale in niste cantitati sau sau supraevaluate, avand toate etapele incluse in cadrul executiei.

Procesul de contractare

Proiectul casei cat si constructia ei cu firmele specializate, incepe de la agrearea contractului cu respectiva firma de executie. Dupa ce avem la baza acest contract, stim practic faptul ca cineva poarta o raspunderea si o responsabilitate a constructiei.

Firmele ce sunt specializate detin echipamente profesionale cat si un personal calificat, sef de santier ce e inginer constructor si care are multa experienta in acest domeniu si care vor supraveghea executia in conditiile cele mai bune ale proiectului de casa.

Astfel de lucrari au si finantari in cadrul programul Prima Casa ori cu finantare prin intermediul creditelor imobiliare ce pot sa elibereze in conformitate cu legislatia in vigoare si cu garantii bancare.

Important este ca atunci cand vom demara lucrarea, sa putem solicita si grafic de executie cat si anexa la contract pentru ca in acest fel, daca vor aparea intarzieri in cadrul executiilor, acestea sunt in mod exclusiv in responsabilitatea firmei. In acelasi timp, graficul de executie e important inclusiv pentru stabilirea tuturor transelor de plata.

Recomandabil este sa optam si pentru a alege un diriginte de santier ce nu trebuie sa faca parte din cadrul personalul firmei alese pentru proiectul cat si pentru executia respectivei casei, pentru ca dirigintele e nevoie sa urmareasca si deasemenea sa apare toate interesele pe care le au beneficiarii casei si astfel putem avea ceritudinea ca face acest lucru mai bine daca e independent.

Cititi mai multe pe www.crihan-construct.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *