Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cadita pedichiura

De cele mai multe ori, chiar daca jobul este placut si pe masura asteptarilor noastre, orele petrecute la locul de munca se termina cu oboseala, picioare umflate, stress, etc. In astfel de momente sunt binevenite mici sedinte de relaxare. Chiar daca nu va permiteti un abonament de relaxare dupa o zi de munca obositoare, puteti beneficia de un tratament al picioarelor chiar la dumneavoastra acasa. Cadita pedichiura este solutia ideala in cazul stresului cotidian, al picioarelor obosite si puteti de asemenea realiza o sedinta de pedichiura profesionala chiar la dumneavoastra acasa.

Ce este cadita pedichiura si cum functioneaza?

Cadita pedichiura este un aparat pentru picioare care functioneaza cu ajutorul curentului electric (nu pe baterii). In functie de model, prezinta 2 sau 4 role de masaj, lumina infrarosie si diferite accesorii (piatra ponce, perie, bila pentru masaj). Prin sistemul special creat, bulele impreuna cu temperatura optima relaxeaza treptat organismul. Lumina infrarosie are rolul de a stimula circulatia sangvina de la nivelul picioarelor, ajutand astfel la eliminarea edemelor si a durerilor locale. Rotita din mijloc ajuta la setarea intensitatii programului.

In plus, cadita pedichiura este prevazuta cu un capac detasabil, avand un dublu rol: nu stropeste in timp ce este in functiune si sunt foarte usor de amplasat pungile de unica folosinta in saloane.

Cand pot folosi cadita pedichiura?

Acest aparat poate fi folosit zilnic, atunci cand va simtiti obosit, inainte sa realizati o pedichiura sau pur si simplu cand simtiti nevoia unui rasfat. De asemenea, cadita pedichiura poate fi folosita si in saloanele de infrumusetare, acolo unde clientul merita sa fie rasfatat inaintea unei sedinte de pedichiura. Este dovedit faptul ca hidromasajul produs de cadita pedichiura realizeaza o deconectare de la stressul zilnic, optimizand calitatea activitatilor ulterioare.Cadita pedichiura este un aparat cu multiple beneficii, destinat atat femeilor cat si barbatilor.

De unde pot achizitiona o cadita pedichiura?

Un astfel de aparat este util pentru oricine si poate fi achizitionat de pe internet sau din magazinele profesionale. Un exemplu de site este cosmetics-online.ro de unde puteti cumpara cadita pedichiura la un pret avantajos pentru oricine. Aparatul este livrat intr- o cutie ilustrata si vine impreuna cu un ghid de instructiuni in limba engleza. In cazul in care se defecteaza, cadita pedichiura beneficiaza de o garantie de 12 luni.

Ce alte produse sunt comercializate de compania noastra?

In afara de cadita pedichiura, puteti comanda de pe site- ul cosmetics-online.ro si alte produse destinate infrumusetarii: produse pentru manichiura, ingrijire corporala, make- up, dispozitive de masaj si diferite accesorii de cosmetica. Toate sunt la un pret accesibil si usor de achitionat.

Cum pot comanda?

Comanda se face pe site foarte usor, prin crearea unui cont si adaugarea produselor in cos. Livrarea se poate face atat in Romania, cat si in tarile Uniunii Europene, taxele fiind diferite in functie de locatie. Timpul de livrare este diferit, dupa cum urmeaza: prin Posta Romana intre 2 si 5 zile lucratoare, prin Curier rapid intre 24 h si 48 h iar in tarile europene intre 4 si 5 zile lucratoare. Pentru relatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de e-mail, ambele fiind disponibile pe site.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *