Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Ambalajele din carton ondulat de la Cerasela iti pun produsele in valoare

Ne place sa credem ca atunci cand facem alegeri legate de oamenii pe care ii acceptam in viata noastra nu ne lesam influentati de prima impresie. Ni s-a spus de multe ori ca prima impresie e inselatoare, asa ca ne place sa credem ca alegerile pe care le facem nu sunt superficial, si au la baza un atasament emotional construit in timp sau un rationament bine pus la punct. De fapr, in viata de zi cu zi ne lasam influentati de impulsuri de moment mai mult decat ne palce sa credem si asta nu e neaparat un lucru rau. Important e sa fim impacati cu alegerile pe care le facem.

Cand vine vorba de produsele pe care le achizitionam, ambalajul este cel care ne permite sa ne facem o prima impresie. Nu le alegem doar dupa ambalaj, dar este si acesta un factor important. Importanta ambalajului e cunoscuta de toti specialistii din marketing, de aceea alegerea lui nu e niciodata intamplatoare. Dimpotriva, poate sa aiba la baza studii amanuntite si observarea atenta a comportamentului consumatorului. Daca marile companii aleg ambalajele in care produsele lor ajung la consumator cu atat de multa atentie, noi de ce nu am face acelasi lucru pentru afacerile mai mici pe care le detinem? Ambalajele trebuie sa se potriveasca produsului si si fie atragatoare. Nici un consumator nu va crede ca un produs este de foarte buna calitate daca ambalajul lui nu exprima dorinta de a surprinde si de a multumi clientul. Daca sunteti in cautarea unor ambalaje de carton de calitate, firma Cerasela le poate produce pentru dumneavoastra la comanda. Compania e specializata in acest domeniu, asa ca va reusi, cu siguranta, sa va ofere ambalaje care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Ambalaje din carton ondulat pentru multe tipuri de produse

Marii si micii producatori din toate industriile folosesc ambalaje din carton. Aproape toate produsele pe care le avem in casa au fost ambalate intr-o cutie de carton: obiecte decorative, pahare, cesti, tacamuri, pantofi, telefoane, laptopuri, produse de ingrijire personala, cosmetice parfumuri, electrocasnice. Si alimentele pe care le comandam de la firme de catering ne sunt livrate in ambalaje de carton: pizza, prajituri, torturi, produse de patiserie. Ambalajele din carton sunt folosite atat de des pentru ca sunt accesibile ca pret si protejeaza produsele, chiar si pe cele fragile. Sunt avatajoase si pentru ca sunt accesibile ca pret. Cartonul are avantajul de a fi un material ieftin fara sa para neaparat asa. Tehnicile actuale de productie si personalizare a cartonului ii permit firmei Cerasela sa va ofere ambalaje ma simple sau mai elaborate, cu un aspect clasic de carton sau rafinat. Compania produce ambalaje din carton de diferite grosimi, ondulat sau duplex, asa ca aveti de unde alege. Ambalajele pot sa aiba forma si dimensiunile pe care le dumneavoastra le alegeti. Cand vine vorba de conceperea lor se respecta cerintele dumneavoastra. Specialistii firmei Cerasela sunt dispusi sa va ajute si cu sfaturi atunci cand le solicitati.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *