Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Despre detectoare radar Cobra

Auto Sound, prin intermediul siteului www.auto-sound.ro va ofera detectoare radar cobra. Despre aceste produse va putem spune ca sunt de cea mai inalta calitate, acest lucru datorandu-se si vastei experiente pe care aceasta firma a adunat-o de-a lungul timpului.

Cu numeroase premii obtinute in domeniul radarelor auto si nu numai Cobra este unul dintre marii lideri de piata. Candva o mica afacere intr-un garaj, ce isi propunea sa ofere servicii de reparatii televizoare, Cobra Electronics este in momentul de fata unul dintre gigantii ce produc device-uri pentru soferii profesionisti, entuziasti si nu numai. Gama de detectoare radar cobra oferita de noi, este totodata una din ariile de baza prin care Cobra Electronics s-a facut cuoscut in peste 75 de tari. Desi concurenta de piata in domeniul radarelor este mare Cobra Electronics a reusit sa implementeze in raderele realizate de ei, tehnologii de ultima generatie oferiind clientiilor produse de top. Nu este de mirare ca numarul de soferi care opteaza pentru un produs din gama de detectoare radar cobra, este destul de generos, acete radare oferindule nu numai optiunile standard dar si optiuni ce nu pot fi intalnite la concurenta.

Istoria gamei de detectoare radar cobra

O pereche de led-uri,cateva litere si butoane era tot ce primeam in momentul in care decideam sa achizitionam un detector radar. Gama de detectoare radar cobra isi propune sa depaseasca aceste bariere introducand pe piata radarele cu touchscreen de 1,5”. Cu doua noi modele aparute in 2010 Cobra simplifica setarea detectorului si extinde baza de date Aura. Primele detectoare radar cobra cu touchscreen au fost anuntate in ianuarie 2010 propunand o interfata usor de utilizat pentru oricine. Cobra XRS 9970G si Cobra XRS 9965 sunt primele modele de detectoare radar cobra cu touchscreen de 1.5” ce ne permite sa accesam un meniu principal de unde putem seta tipul de avertizare, oras/extraurban, detectarea anumitor benzi etc. Pana in prezent cea ma iincomoda parte la achizitionareaunui detector radar nou era configurarea acestuia. Noile detectoare radar cobra cu touchscreen elimina metoda clasica de combinare de butoanece era necesara pentru setarea radarului.

Mai multa tehnologie cu gama de detectoare radar cobra

Ca sa aducem si smartphone-urile in discutie Cobra propune un detector radar compatibil cu acestea. In gama de detectoare radar cobra il regasim pe micutul dar inteligentul Cobra iRadar 230. Este un radar ultra performant destinat sa detecteze toate radarele cunoscute la momentul actual. iRad 230 este compatibil cu iPhone si Android, ofera protectie de 360 de grade si reduce alarmele false prin modul oras/sosea. Alertele redate de iRadar sunt afisate chiar pe smartphone-uldumneavoastra. De asemenea se poate conecta in timp real la Cobra iRadar Community de unde se pot vizualiza locatii cu radare din alta zona decat cea in care va aflati dumneavoastra.

Cu ultimul update al aplicatiei iRadar 4.0, membrii comunitatii iRadar intra intr-o noua era a localizarii radarelor de orice fel. Cu peste 40.000 de raporturi generate de utilizatori, zilnic si cu peste 1 milion de utilizatori, iRadar Community este una din cele mai mari si efective retele de detectare a radarelor din lume. Locatiile exacte a statiilor de politie, a radarelor si redare traficului din orice zona in timp real sunt doar cateva din numeroasele optiuni utile oferite.

Cu mult mai multe informatii despre gama variata de detectoare radar cobra va stam la dispozitie prin site-ulwww.auto-sound.ro .

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *