Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tapet
Arhitectura - Constructii

Care este modelul de tapet potrivit casei tale?

Tapetul, sau arta de perete, este material la moda pentru decorarea rapida a interioarelor, accesibil oricui si din ce in ce mai adaptat pentru cele mai diverse spatii, tapetul poate fi aplicat fara grija pana si de catre cei mai putin priceputi la mesterit. Cine vrea sa dea o fata noua unui perete, dar si unui raft, unei usi sau chiar unui geam poate apela cu incredere la tapet.
Daca este montat corespunzator, tapetul rezista foarte mult timp si este de mentionat faptul ca acesta nu necesita ingrijiri deosebite. Se poate curata prin niste metode ieftine si simple. Exista nenumarate situatii in care cand anumite tipuri de tapet sunt utilizate pentru a acoperi imperfectiunile peretilor sau pentru a genera corectii optice pentru dimensiunile unei camere.

Din ce este confectionat tapetul?

Modelul de tapet ales poate fi confectionat dintr-o gama foarte larga si variata de materiale: tapet din textil satinat, tapet din bambus, tapet matase, tapet catifea, vinil, tapet din pai de orez, depunere de metal in straturi pe suport ecologic. Acestea sunt doar cateva exemple de tapet ce pot face minuni pe peretii unei camere. Tapetul este un prilej unic de a lasa imaginatia de “designer interior” a oricarei persoane dornice de o schimbare. Daca vrei o camera mai luminoasa, mai rustica, cu elemente moderne, cu ceva ce n-ai putea desena niciodata singur pe perete, apeleaza la tapetul pus la dispozitie la un pret foarte accesibil de catre site-ul chicdecor.eu
Site-ul chicdecor.eu pune la dispozitie o gama larga de produse din felurite materiale, cu nenumarate concepte si jocuri de idei.
Tapetul se poate aplica in toate tipurile de incaperi, de la birouri si pana la bucatarii sau bai. Este bine de stiut, insa, ca un tapet special, artistic este indicat pentru incaperi elegante, cum ar fi livingul.
Exista multe moduri in care te poti folosi de tapet. Poti lasa imaginatia sa curga si din mai mute tipuri de tapet sa creezi ceva cu totul nou, spectaculos si original pentru peretii tai. Ceva care sa te reprezinte. Ceva care sa vorbeasca de la sine, un lucru de impact si cu bun gust. Se poate folosi ca forma de arta intr-un fel de rama/bordura specifica pe un perete sau mai multi.

Un decor unic si original pentru casa ta

Daca alegerea tapetului este buna nu-i nevoie de prea multe piese de mobilier pentru a va decora camera. Asadar, economistiti bani si spatiu. Un aspect relaxat, cu mobilier in echilibru, degaja o atmosfera calda, primitoare. Te face sa vrei sa ramai. Te face sa vrei sa revii intr-un loc.
In alegerea tapetului este de preferat sa mergeti spre directii care va reprezinta, sa porneasca de la o pasiune a dumneavostra. De exemplu, daca natura reprezinta un punct de atractie, acoperiti peretii cu un tapet care sa reprezinte padurea, cu arbori verzi si inalti care se intind spre absolut. Impresia de real, de continuitate si de spatiu deschis (pe care o ofera acest tip/model de tapet) este garantat.
Compania ChicDecor este specializata in consultanta si in comercializarea de produse pentru design interior si exterior. Obiectivul companiei este ca fiecare proiect implementat sa corespunda exigentelor clientilor. Chic Decor comercializeaza tapet si profile decorative, mobila paleti la comanda, parchet masiv si din lemn stratificat, pardoseli de exterior si lambriuri, seminee si cosuri de fum.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *