Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

hidroizolatii
Arhitectura - Constructii

Hidroizolatii cu membrane poliuretanice

Hidroizolatia facuta cu membrane poliuretanice reprezinta una dintre solutiile numeroasele care sunt promovate de catre firmele si companiile specializate in acest domeniu pentru cei care au nevoie de izolatii ale constructiilor.

De ce e bine sa alegem hidroizolatiile facute cu membrane poliuretanice reprezinta una dintre intrebari pe care si le pun viitorii beneficiari, adresandu-le cu precadere specialistilor.

Un prim raspuns care este oferit de catre specialisti, are legatura cu elasticitatea membranei care este creata de catre rasinile poliuretanice. Aceasta membrana poate face fata foarte bine la miscarile si la toate deformarile substratului, din acest motiv este preferata, pastrandu-si eficienta si cativa zeci de ani dupa ce este aplicat. Mai mult decat atat, spre deosebire de alte produse utilizate de specialisti la hidroizolatii, aceste rasini poliuretanice sunt aderente in cazul unei game largi de suprafete, dintre ele putand fi amintite betonul, dar si mortarul sau ceramica, precum si otelul, caramida si tigla ca si altele. Aplicarea hidroizolatiilor poliuretanice se poate face foarte usor, utilizand metode clasice, adica trafaletul si pensula. Uscarea se face in timp scurt, mai ales atunci cand interactioneaza cu aerul si umiditatea din aer.

Hidroizolatia facuta cu membrane poliuretanice are putine cazuri cand nu se ajunge la acele performantele care sunt asteptate, respectiv in cazul suprafetelor ce sunt imperfecte la momentul aplicarii, in cazul piscinelor si al suprafetelor care au mare expunere la razele UV atunci cand se aleg culori inchise.

In afara de aceste situatii si cazuri, hidroizolatia are rezistenta excelenta in fata factorilor climatici si la razele UV, insa nu in ultimul rand, are rezistenta termica. Se comporta, de asemenea, bine in cazul solicitarilor mecanice si la abraziune si nu este un material toxic dupa uscare.

Hidroizolatia poliuretanica poate fi pusa pe multe dintre tipurile de suprafete cunoscute, incepand de la beton si mortar pana la otel etc., la spuma poliuretanica folosita pentru izolare precum si altele. Se utilizeaza mai ales pentru terase, in cazul lor, nefiind necesar aplicarea altor straturi pentru protectie sau de sporire a rezistentei la trafic.

Hidroizolatia poate aduce rezultate dintre cele mai bune si cand este aplicata la balcoane, pe acoperisuri sau pe verande, parcari auto sau membrane de asfalt la cazane si la alte structuri.

Materialul utilizat are in continutul sau o cantitate destul de mica de solvent, din acest motiv nu necesita adaugarea niciunui diluant sau altor componente. Rasinile au vascozitatea mica, aplicandu-se in straturi egale, dupa cum e specificatia facuta de producatori.

Sunt pe piata de specialitate diversi prestatori ce pot fi de incredere in cazul executiei lucrarilor de hidroizolatii poliuretanice.

Oricine doreste poate sa cumpere materiale de cea mai buna calitate pentru a beneficia de hidroizolatie cu membrane poliuretanice, insa nu toata lumea stie cum trebuie efectuata aceasta in mod corect, din acest motiv, specialistii recomanda tuturor clientilor sa apeleze la companii cu experienta mare in lucrari de acest fel, companii ce dispun de resursele precum si de cunostintele care sunt necesare pentru efectuarea lucrarilor cele mai bune.

Specialistii precum si companiile specializate se axeaza in primul rand pe niste servicii de hidroizolatii complexe, care sunt executate pe orice fel de cladire sau constructie.

Detalii pe www.Mincon.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *