Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

casa de batrani
Servicii

Casa de batrani pentru o batranete linistita si fara griji

Cea mai buna casa de batrani este Sky Angel, una dintre cele mai sigure si cele mai bune locuinte. O companie specializata in acest domeniu, care este pe aceasta piata de foarte mult timp.

Casa de batrani – Sky angel

Casa de batrani Sky Angel este pozitionata la doar 15 km fata de Bucuresti , mai exact pe strada Principala, nuamrul 299 , Loc Darasti – Vlasca, Comuna Copaceni. Deasemenea daca doriti sa luatilegatura cu unul dintre reprezentantii companiei puteti suna pe numarul acestora. Numarul de telefon dar si adresa de mail o veti gasi in sectiunea Contact din cadrul site-ului. Serviciile oferite de aceasta casa de batrani sunt : cazare pe o anumita perioada sau permanenta, servicii de ingrijire si asistenta medicala non top, supravegherea atenta a tututor persoanelor, organizarea unor activitati zilnice de batrani, posibilitatea de a opta pentru servicii de curatenie, cosmetica si ingrijire personala, masa asigurata ce include mic dejuna, pranz , cina plus inca doua gustari, organizarea unor evenimente speciale, excursii in diferite locuri. Toate aceste activitati fa bine oricarei persoane, mai ales ca dupa o anumita varsta trebuie sa aveti activitati specifice. Inca un plus la aceasta colaborare este ca aici veti putea lega prietenii extrem de stranse cu persoande de-o varsta cu dumneavaostra.

Casa de batrani care sa va ofere toate beneficiile.

Ddotarile pe care aceasta casa de batrani le detine sunt: cladire mare si spatii voluminoase, camere mobilate si dotate cu televizor, internet si telefon, posibilitatea de a alege dintre camerele cu un singur loc sau doua locuir de dormit, camere video , biblioteca cu peste 1500 de volume, spatiu suficient pentru plimbarile in aer liber, livada cu pomi fructiferi si gradina cu legune proprie in plus aveti si acces gratuit la pescuit pe parte de lac pe care compania o poseda.

Toate aceste beneficii va sunt disponibile doar daca colaborati cu aceasta companie. Sky Angel este una dintre cele mai sigure companii dupa piata in privinta ingirjirii persoanelor varstnice. O astfel de caolaborare ii este benefica oricarei persoane care isi doreste liniste si doreste sa aibe parte de tot confortul.

Casa de batrani pentru siguranta dumneavoastra.

Casa de batrani care sa va aduca toate satisfactiile dorite si care sa tina sub supraveghere persoana draga dumneavoastra veti gasi doar aici. Personalul este autorizat in oferirea acestor servicii, doar aici veti gasi atat serviciile cat si confortul si oportunitatile mult dorite. Orice persoana invarsta are nevoie de astfeld e servicii atat de recunoscute si de bine intemeiate. O companie sigura si profesionista care intotdeauna a asigurat cele mai bune servicii pentru clientii sai.

Angajatii companiei intotdeauna se asigura sa va ofere servicii calitative si extrem de sigure. Totul aici va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra , nu trebuie sa va ingrijorati in aceasta privinta. In plus persoanele angajate aici au intotdeauna grija de persoanele care sunt cazate aici. In plus daca sunteti familie puteti opta pentru pachetul standard de cazare in garsoniera cu grup sanitar propriu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *