Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pelerinaje prislop
Turism

Pelerinaj Prislop

Atunci cand putem sa ne adunam intr-un grup de doritori de pelerinaj in Prislop si suntem nu 1 sau 2 cu minim 40 de persoane, ne putem implini visul unui pelerinaj care poate sa varieze de la una pana la 5 zile, conform traseului ales s obiectivelor vizitate cat timpul pe care il alocam acestora.

Cand dorim să ajungem la o anume mănăstire, ori atunci cand putem avea un traseu pe care suntem încântaţi să-l parcurgem, atunci cand ne plac aceste pelerinajele ce sunt organizate de catre o anumita agentie de voiaj insa nu gasim programat un peleerinaj intr-o anume perioadă ce ne este convenabilă, in cazul acesta putem plecam în acest pelerinaj în oricare zi sin săptămâna, dar cu condiţia de a avea pentru respectiva perioada un ghid şi deasemeni o maşină disponibilă.

Ce trebuie sa faca in cazul acesta acel doritor al pelerinajului in Priscop ori spre o alta destinatie e sa sune ori sau trimita printr-un e-mail catre agentia preferata iar aceasta o sa faca tot posibilul să ii împlineasca acestuia, visul.

Pelerinaj avand traseul de o zi

In cazul in care ne-am decis sa plecam in acest pelerinaj la Prislop ce va dura o zi , putem sa optam pentru un traseu si in conditiile mentionate mai jos.
Traseul poate include localitatile dar si urmatoarele obiective: Bucureşti si apoi Mănăstirea Prislop , urmata de vizitarea mormântul pe care il are părintele Arsenie, dupa care vizitarea Chiliei în stâncă, vizitarea Sfantului Ioan de la Prislop, locul unde putem sa ascultam descrierile pe care ni le face ghidul, vizitarea facuta Mănăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus , traseul de intoarcere, la Bucureşti.

Durata acestui pelerinaj e de o zi , cu plecarea din Bucureşti si poate fi facuta de la Piaţa Unirii, ori de la locul unde e poalele Dealului Mitropoliei, ori din faţa librăriei Sofia care este in Piaţa Unirii, aceasta plecare fiind dimineata, in jurul orei 6.00 , urmata de intalnirea cu pelerinii care dureaza circa 15 minute.
Tariful standard care e practicat de catre agentii la un astfel de pelerinaj conform celui descris mai sus ajunge la circa 150 lei , din ei circa 40 lei fiind achitati în avans si apoi restul se achita la ghid, in momentul îmbarcarii in autocar, cand e plecarea.

In cazul cand cu două zile inainte de plecării, undeva pana in ora 17.00, nu sunt înscrise minim 6 pelerini, ghidul care organizeaza pelerinajul il contacteaza pe fiecare pelerin şi vor putea impreuna sa opteze pentru alta varianta de plecare, cum ar fi:

– amanarea respectivului pelerinaj, cu o săptămână;
– returnarea banilor catre pelerini.

Oricum, in cazul in care apare orice nelămurire, indicat e sa putem suna ghidul chiar la numerele care sunt afisate la agentia ce organizeaza acesl pelerinaj la Prislop sau sa fie comunicata nelamurirea, catre ghid. www.Avraamtravel.ro

Copiii, in aceste pelerinaje beneficiaza de anumite reduceri care sunt mari si care sunt in funcţie de vârsta copiilor. Atat invăţătorii dar şi profesorii ce însoţesc aceste grupuri de elevi sau studenţi, beneficiaza de gratuitate.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *