Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

accesorii barci
Sfaturi

Ce fel de accesorii barci avem nevoie? Nautica Shop va prezinta ghidul de baza privind dotarile uzuale ale imbarcatiunilor

Cei care sunt pasionati de pescuit si ambarcatiuni stiu cat de important este sa ai un echipament intreg in momentul in care te decizi sa iesi cu barca la o partida relaxanta de pescuit sau pur si simplu pentru o plimbara placuta pe apa. Ce poate fi mai frumos decat sa petreci timp in natura la bordul barcii tale? Indiferent de model sau de marime, toate barcile trebuie sa fie echipate corespunzator cu accesorii barci. Rolul acestor accesorii este unul extrem de important deoarece niciodata nu puteti fi prea prevazator si nu merita sa va expuneti la riscuri tinand cont ca multe magazine specializate in accesorii pentru barci au o oferta extrem de bogata si de variata de produse destinate ambarcatiunilor asadar aveti de unde alege.

Un asemenea magazine este si Nautica Shop. Orice produs ati cauta cu siguranta il veti gasi in oferta magazinului iar calitatea ireprosabila si preturile pe masura va vor convinge sa va intoarceti mereu sa mai achizitionati ceva pentru barca voastra.

Sfaturi si cateva accesorii barci de baza pentru ambarcatiuni

Primul pas catre fericire este evident momentul in care deveniti proprietarul unei barci, acea mica oaza de relaxare. Chiar si inainte de prima iesire cu barca trebuie sa va asigurati ca aveti tot ce va trebuie in materie de accesorii barci si echipamente auxiliare pentru barca.

Din punct de vedere al aparaturii este recomandabil sa aveti o sonda de adancime cu ultrasunete necesara pentru a cunoaste adancimea apei in zona respective si informatii legate de pescuit acolo. Apoi, un alt instrument foarte util este receptorul GPS util in stabilirea coordonatelor geografice. Statia radio este si ea indispensabila deoarece cu ajutorul ei nu veti pierde comunicarea cu ceilalti.

Alte accesorii barci pe care ar trebui sa le aveti asupra voastra sunt: un binoclu, sisteme de semnalizare Sonora, ancora, baloane de acostare, flapsuri, radar, veste de salvare, un motor de reverva si un sistem de fixare la mal. Daca ambarcatiunea este mare optional se pot utiliza si sisteme de localizare a navei, sisteme flotante complexe de salvare si barci de salvare clasice.

Restul accesorilor nu sunt obligatorii dar le puteti cumpara daca aveti nevoie de ele. Important este sa va consultant cu experti in accesorii barci inate de a face orice achizitie. Acestia va vor spune exact produsele de care aveti nevoie si va vor face recomandari in functie de ambarcatiunea pe care o aveti si scopul pentru care o folositi.

Nautica Shop- furnizorul ideal de accesorii barci

Magazinul Nautica Shop este specializat in comercializarea produselor destinate ambarcatiunilor navale. Daca sunteti in cautarea unor accesorii barci de calitate superioara accesati pagina de internet a magazinului online si alegeti produsele de care aveti nevoie. Echipa Nautica Shop va sta la dispozitie cu orice informatii sau detalii suplimentare de care aveti nevoie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *