Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Sfaturi

Pungi cadou

In societatea actuala conteaza tot mai mult prima impresie. Oamenii tind sa isi formeze o parere despre un anumit produs inca din primele secunde in care il vad. Tocmai de aceea, ambalajul si modul de prezentare este foarte important. Surprinzator sau nu, dar foarte multe persoane pun pret inclusiv pe diversele modele de pungi cadou pe care le primesc cu diferite ocazii. Iata de ce nu trebui ignorat acest aspect in momentul in care oferim cuiva un cadou: conteaza cadoul, dar si punga in care il punem spre a-l oferi cuiva. Daca detineti un magazin care comercializeaza pungi cadou si doriti sa colaborati pe termen lung cu o firma care sa distribuie pungi cadou, puteti conta pe sprijinul oferit de AB Capilac.

 

Aflati mai multe despre firma AB Capilac care va ofera pungi cadou

 

Aceasta companie isi desfasoara activitatea in municipiul Cluj Napoca si se ocupa cu productia de ambalaje din carton duplex, ambalaje din plastic transparent si ambalaje din hartie (intre aceste produse sunt incluse si pungi cadou). Firma are o vasta experienta, de peste 14 ani, ceea ce inseamna ca in atatia ani a reusit sa se mentina pe piata locala si mai mult decat atat a reusit sa atraga clienti si din alte zone ale tarii, mai ales datorita promovarii produselor sale de inalta calitate, prin intermediul site-ului abcapilac.ro. Prin perseverenta, professionalism si seriozitate, firma si-a castigat renumele pe piata judetului Cluj si a inceput sa atraga tot mai multi parteneri, cu care colaboreaza de multi ani. Angajatii AB Capilac sunt foarte bine pregatiti si sunt capabili sa raspunda cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra.

Ce produse, exceptand pungi cadou, sunt incluse in oferta acestei firme?

Firma vine in intampinarea tuturor clientilor sai, din intreaga tara, cu o oferta bogata si diversificata de produse, intre care se numara si: cutii cadou carton tare, cutii pentru patiserie, cutii pentru ciocolata, cutii pentru macarons, marturii etc. Preturile practicate de firma AB Capilac sunt deosebit de atractive si chiar daca nu dispuneti de o suma foarte mare, puteti comanda anumite produse, inclusiv pungi cadou.

Informatii referitoare la livrarea de pungi cadou

In cazul in care oferta pentru pungi cadou v-a convins si doriti sa colaborati cu aceasta firma, trebuie sa stiti ca, se impune o comanda minima de 50 de bucati/ model. Toate produsele, inclusive pungi cadou, sunt livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la data primirii comenzii. Este important de mentionat faptul ca, daca nu sunteti multumiti de produsele comandate sau acestea nu corespund comenzii pe care ati facut-o, puteti sa solicitati firmei AB Capilac, inlocuirea acestora, in maximum 15 zile.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii acestei firme din judetul Cluj?

AB Capilac poate fi gasita usor, in mediul virtual, daca accesati site-ul abcapilac.ro. De asemenea, puteti lua legatura cu angajatii din cadrul acestei companii prin telefon, fax ori e-mail. Indiferent de modalitatea pe care o veti alege pentru a-i contacta veti remarca eficienta, promptitudinea si amabilitatea celor care lucreaza la AB Capilac. Nu ezitati sa apelati la aceasta firma din Cluj Napoca pentru a comanda pungi cadou de calitate, avand modele deosebite.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *