Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Certificat energetic Bucuresti

Conform unei adoptate in luna iulie 2013, toti proprietarii sunt obligati sa aiba un certificat de performanta energetica a cladirilor atunci cand vor sa vanda sau sa inchirieze un apartament sau o casa/ vila. Daca nu se intocmeste un astfel de certificat energetic, contractul de vanzare cumparare, sau de inchiriere poate sa fie anulat. Locuiti in Capitala si doriti sa va inchiriati apartamentul sau vreti sa vindeti casa pe care o detineti si aveti nevoie de certificat energetic Bucuresti si nu stiti la ce firma sa apelati? Acest lucru nu mai este o problema, deoarece in sprijinul dumneavoastra vin profesionistii de la PFA Barbuta Catalin- Felix.

Sa aflam mai multe despre un certificat energetic Bucuresti…

Prin intermediul unui certificat energetic, pretul de achizitie al casei/ apartamentului dumneavoastra poate fi stabilit cu o precizie mult mai mare, iar daca imobilul dumneavoastra va fi inclus in clasa energetica A, acesta va fi mai simplu de intretinut, iar pretul sau va creste. Pentru a afla mai multe informatii privind certificat energetic Bucuresti, nu trebuie decat sa accesati site-ul certficat-energetic-aici.ro.

Ce preturi sunt practicate de PFA Barbuta Catalin- Felix pentru obtinerea unui certificat energetic Bucuresti?

Tarifele percepute de PFA Barbuta Catalin- Felix sunt foarte avantajoase si difera in functie de tipul de imobil pentru care sunt realizate. Astfel:

– pentru o garsoniera va trebui sa achitati suma de 130 de lei

– pentru un apartament cu doua camere tariful este de 160 de lei

– pentru un apartament cu trei camere, 170 de lei

– pentru un apartament cu patru camere, va trebui sa platiti 190 de lei

– pentru o vila/ casa, tariful este de 400 de lei

Tarifele de mai sus includ si deplasarea la domiciliul clientului, pentru judetul Ilfov si pentru Capitala.

Echipa care lucreaza la PFA Barbuta Catalin- Felix este formata din auditori energetici atestati care se vor ocupa pe tot parcursul procesului de obtinere a unui certificat energetic Bucuresti, ca dumneavoastra sa fiti informat si va vor solicita actele si informatiile de care este nevoie pentru ca in cel mai scurt timp sa puteti primi personal acest act. Este important de mentionat faptul ca certificarea energetica a unei case sau a unui apartament este bazata doar pe constatari reale, de la fata locului, informatii concrete si dovezi exacte, care se pot dovedi in realitate.

Principalele etape necesare intocmirii unui certificat energetic Bucuresti

Auditorii energetici atestati ai PFA Barbuta Catalin- Felix trebuie sa urmeze cateva etape importante pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un certificat energetic Bucuresti.

  1. Vizitarea locuintei
  2. Realizarea unor calcule de specialitate
  3. Eliberarea actului (certificatul energetic)

PFA Barbuta Catalin- Felix- alegerea perfecta pentru certificate energetice Bucuresti

Oricand aveti nevoie de eliberarea unui certificat energetic Bucuresti, puteti contacta cu incredere echipa care lucreaza in cadrul PFA Barbuta Catalin- Felix. In doar 24 de ore puteti beneficia de certificate energetice Bucuresti, realizate conform legii de ingineri specializati in domeniu. Pentru a afla mai multe informatii puteti accesa site-ul certficat-energetic-aici.ro. De asemenea, aveti la dispozitie o adresa de e-mail si un numar de telefon la care puteti apela pentru a discuta cu acestia.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *