Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Piese plastic de la Ceproinv – Oferta variata, calitate garantata!

Oricand aveti nevoie, specialistii de la firma Ceproinv va asteapta cu o gama variata de piese plastic, realizate conform celor mai inalte standarde si la un pret cat mai bun. Nu trebuie decat sa sunati la numarul de telefon de mai jos si sa solicitati detalii.

Piese plastic – Calitate garantata Ceproinv

In oferta companiei Ceproinv gasiti urmatoarele tipuri de piese plastic: capace, roti dintate, supape, piese din POM, piese din PC, piese din PEEK, garnituri, inele s.a.m.d. Acestea se obtin prin prelucrarea urmatoarelor mase plastice: poliamida, policarbonat, polisulfona, PEEK, polipropilena, polietilena, politetrafluoretilena si nu numai.

Tot din categoria piese plastice fac parte si: ghiveciurile pentru plante, bandajele pentru roti de transport, cutiile si cepurile.

De ce sa apelati la Ceproinv pentru piese plastic? Intrucat primiti solutii optime, personalizate in functie de cerintele si necesitatile dumneavoastra. Acesta e unul din motivele pentru care, din 1991 si pana acum, adica din anul infiintarii, compania si-a extins in mod constant portofoliul de clienti si colaborari. Un al doilea motiv consta in faptul ca absolut toate comenzile sunt onorate cu rapiditate si profesionalism, astfel incat clientii primesc produsele in timp util, fara nici o intarziere. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca se lucreaza avandu-se in vedere standardele de calitate si normele din domeniu.

Informatii de interes despre piese plastic

Produsele companiei Ceproinv, printre care si multe piese plastic, sunt utilizate in domenii precum: electronica, energetica, industria alimentara, industria farmaceutica, petrochimie, industria usoara, metalurgie siderurgie, transporturi si nu numai. De aproximativ 24 de ani, adica de la infiintare, Ceproinv reprezinta solutia optima pentru toti cei care cauta produse realizate din mase plastice prelucrate.

Sunteti in cautare de piese plastic, avand diverse modele si dimensiuni? Atunci discutati cu angajatii Ceproinv! Ei vi le pot realiza conform cerintelor. Totodata, se ocupa si de fabricarea pieselor finite si a celor de schimb, nu doar din materiale plastice tehnice, ci si din materiale metalice (otel, bronz si fonta).

Avantaje colaborare Ceproinv

Va sunt necesare niste piese plastic si nu stiti de unde anume sa le achizitionati? Ei bine, gasiti ceea ce va trebuie in oferta companiei Ceproinv. Iata de ce sa colaborati cu aceasta:

– raportul calitate-pret pentru absolut toate produsele este optim;

– in portofoliul firmei se regasesc nume importante pe plan national. Datorita avantajelor pe care le ofera, Ceproinv intruneste cu adevarat ceea ce cauta si au nevoie clientii;

– profesionistii lucreaza tinand cont de toate normele si standardele din domeniu. In plus, folosesc echipamente speciale si utilaje si tehnici performante;

– comenzile sunt preluate cu rapiditate si transmise departamentelor care se ocupa de prelucrarea lor. De altfel, promptitudinea este un lucru absolut necesar in mediul afacerilor;

– angajatii Ceproinv se pot ocupa inclusiv de realizarea unor piese plastic unicat. Pentru aceasta e necesar sa le puneti la dispozitie documentatia necesara.

Solicitati detalii despre piese plastic de la firma Ceproinv! Reprezentantii companiei va vor oferi tot ce aveti nevoie si va vor ajuta sa faceti alegerea cea mai buna.

Date de contact

Adresa: Focsani, str. Luceafarului, nr. 16, cartier Mandresti, Localitatea – FOCSANI, Cod Postal – 620043

Telefon: 0720.330.836

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *