Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Seminte fructe de la Hortitom – si ai garantia unei recolte bogate!

Activezi in sectorul agricol si te-ar interesa niste seminte fructe si legume care sa iti aduca rezultatele mult dorite? Ai incercat pana acum semintele celor de la Hortitom? Fiind importate direct de la firme cu renume pe piata de specialitate, nu va trebui sa astepti prea mult pana vei intelege ca acestea sunt produsele care iti trebuie.

Hortitom iti propune diverse seminte de fructe si legume pe care tu sa le poti folosi atat in gradina ta, cat si pe terenurile agricole pe care le detii. Incearca sa mergi de data aceasta pe mana celor de la Hortitom, iar in scurt timp, te vei convinge ca ai facut o alegere buna!

Cine sunt cei care iti vor furniza seminte fructe de calitate?

Daca vrei sa te bucuri de seminte de fructe si legume de cea mai calitate, ai face bine sa colaborezi cu cei de la Hortitom. Bazele firmei Hortitom au fost puse de o familie pasionata de agricultura care si-a dorit sa aiba garantia unor culturi cat mai bogate cu fructe si legume alese.

Iata ca in prezent, cei de la Hortitom au in vedere comercializarea de seminte si fructe pe care le importa direct de la firma producatoare Nunhems Zaden BV din Olanda. Pe langa aceste seminte, cei de la Hortitom iti mai pot propune si diverse pesticide, folie de polietilena, alveole, turba, masini si utilaje pentru horticultura etc.

Parteneriatele incheiate cu firme renumite precum Bejo, Vilmorin, BSR, Nunhems, NaanDanJain, Seminis, Clause, Syngenta etc. dovedesc faptul ca cei de la Hortitom iti vor furniza in orice moment calitate la preturile cele mai bune. Toate aceste firme partenere produc material saditor si sunt cunoscute pentru produsele lor la nivel international, dovada si investiile foarte mari pe care le fac in tot ce tine de procesarea semintei, tehnologia si cercetarea acesteia.

Inainte de a te hotari sa colaborezi cu cei de la Hortitom, este indicat sa consulti oferta cu produse; daca ai nevoie de alte detalii si informatii, te poti adresa reprezentantiilor Hortitom care abia asteapta sa te indrume spre ceea ce e potrivit pentru tine. In agricultura, rezultatele bune incep sa se vada cand faci investitii inspirate, iar la Hortitom, vei avea de unde.

Seminte de fructe dintre cele mai diverse doar cu Hortitom!

Cele mai bune seminte de fructe la preturi avantajoase sunt propuse de cei de la Hortitom. Fiind testate in prealabil, aceste seminte sunt solutia sigura de a da lovitura in culturile de fructe din acest an. Ca sa iti poata fi mai usor, trebuie sa ai un partener ca Hortitom.

Garantia unor recolte bogate folosind semine de fructe de la Hortitom este data de faptul ca aceste produse au fost procesate, testate si cercetate inainte de a fi comercializate. Firme din strainatate care au in vedere comercializarea de seminte de fructe si legume prin intermediul celor de la Hortitom investesc destui bani pentru a face toate testele inainte de a le oferi pe piata.

Este momentul sa afli mai multe despre toate aceste lucruri ce tin de calitatea semintelor de fructe de la specialistii in domeniu: Hortitom va urmari sa iti puna la dispozitie doar ceea ce te intereseaza si ai nevoie pentru culturi cat mai frumoase!

Hortitom – seminte de fructe si legume care isi vor aduce profit in perioada recoltelor!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *